• Головна
  • Топ-5 популярних криптовалют серед українців
Новини компаній
13:00, 24 квітня

Топ-5 популярних криптовалют серед українців

Новини компаній

Криптовалюти в нашій країні сьогодні стають важливим та невід'ємним елементом сучасної фінансової системи. Серед всього різноманіття такого активу є певні різновиди валют, котрі відзначаються особливо високою популярністю у населення, а саме мова про українських користувачів з інвесторами. Саме тому ми вирішили разом із вами трохи детальніше поговорити про ТОП-5 популярних серед жителів нашої країни криптовалют та їх основні особливості. Розпочнемо з TRON (TRX).

Що собою представляє криптовалюта TRON (TRX)?

Криптовалюти вже давно спромоглися стали невід'ємною частиною фінансової системи світу. Що вже говорити Україну, країну з найбільшим у світі відсотком власників криптовалют. В переліку популярних серед українських користувачів з інвесторами криптовалют заслуговане місце посідає TRON (TRX). Криптовалюту прийнято вважати нативною. Це цифровий актив однойменної блокчейн-платформи, на базі котрої нині активно функціонують різні децентралізовані програми. Цікаво, що монета Трон внесена в ТОП-20 криптоактивів із ринкової капіталізації.

Цифровалютний актив Трон широко відомий та доволі популярний саме завдяки можливості випускати токени TRC20, наприклад, USDT. Але аби активно користуватися всіма можливостями, що їх пропонує Трон, потрібен спеціальний гаманець, який підтримує ці токени. Мова зараз йде про гаманець TRC20. TRC20 – це унікальний технічний стандарт, який активно використовується для смарт-контрактів у однойменному TRON блокчейні. З його допомогою нині проводять реалізацію токенів. Операції тут проводяться з використанням віртуальної машини TRON (TVM).

TRC20 гаманець – спеціалізований цифровий гаманець, котрий розроблявся спеціально під токени користувачів, що випускались у TRON блокчейні. Завдяки встановленню цього гаманця можливо буде з легкістю отримати відкритий доступ до великої децентралізованої мережі TRON, де розташовані аж тисячі різноманітних проектів з програмами. Сере основних переваг згаданого гаманця варто окремо відзначити наступні:

  • зручне та водночас безпечне надсилання/отримування/керування токенами TRC20;
  • це ваша найперша та найнадійніша гарантія безперебійності транзакцій в TRON екосистемі;
  • а ще це дуже важливий та обов’язковий інструмент для всіх тих, хто має на меті користування різноманітними можливостями, що їх пропонує платформа Трон.

Але й на Троні все не закінчується. Окрім нього перелік поширених серед українців криптовалют впевнено доповнюють й інші цифрові активи.

У яку ще криптовалюту українцями найчастіше інвестуються гроші?

Серед найбільш популярних криптовалют, що їх часто купують у нас в Україні, найперше місце посідає Bitcoin (BTC). Bitcoin є найпершим та найбільш відомим різновидом криптовалюти. Станом на сьогодні він – один із найпопулярніших активів. Привабливим для українських інвесторів Bitcoin робить його висока ліквідність зі статусом так званого «цифрового золота». До переліку інших, не менш популярних криптовалют, можливо віднести наступні:

  1. Ethereum (ETH). Цей сучасний цифровий актив ще полюбляють називати «ефіріум». Це не лише криптовалюта, а й перш за все хороша платформа для створення різноманітних децентралізованих додатків зі смарт-контрактами. Завдяки технічному потенціалу українські інвестори звертають дуже велику увагу на Ефіріум, що також робить криптовалюту надзвичайно популярною.

  2. Binance Coin. Ця монета є внутрішньою валютою доволі відомої всім знавцям криптобіржі Binance. Її висока ліквідність та різноманіття використання на згаданій платформі – ось головні характеристики, котрі серед різних трейдерів виводять її чи не на один із найвищих рівнів зацікавленості.

  3. Окремо не варто забувати про Solana (SOL). Це швидко зростаюча платформа, що призначена для спеціальних децентралізованих додатків з фінансовими послугами. Солана залучає підвищену увагу інвесторів з України завдяки своїй швидкодії та масштабованості.

Процес купівлі криптовалют – популярний різновид інвестування в нашій країні. Вищеперелічені нами 5 криптовалют є особливо популярними серед вітчизняних користувачів. Сприяють цьому не лише їх технологічні можливості, а й доволі широкі можливості активного використання та висока ліквідність. А яку криптовалюту з метою заробітку та вдалого інвестування полюбляєте купувати ви?

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...