• Головна
  • В поліції Києва назвали кількість чоловіків, які переховуються від ТЦК
19:25, 18 квітня

В поліції Києва назвали кількість чоловіків, які переховуються від ТЦК

В поліції Києва назвали кількість чоловіків, які переховуються від ТЦК

Поліція Києва отримала понад 5 тисяч звернень від територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки щодо розшуку військовозобов’язаних українців.

Про це йдеться у відповіді поліцейських на запит NV.

Правоохоронці за зверненням військкоматів і органів СБУ мають затримувати та доправляти до ТЦК призовників, військовозобов’язаних та резервістів, які вчинили адміністративні правопорушення - не з’явилися за повісткою до ТЦК або порушили інші правила військового обліку.

У поліції Києва повідомили, що станом на 1 квітня до них надійшло 5387 звернень від ТЦК щодо встановлення місця перебування розшукуваних осіб та складання відносно них адмінпротоколів. За ухилення від проходження військової служби необхідно встановити місце знаходження та доставити до ТЦК 4955 осіб.

Правоохоронці встановили місце перебування та доправили до ТЦК для складання адмінматеріалів майже третину зазначених осіб, а саме - 1416.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський підписав законопроєкт про мобілізацію.

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua", щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#армія #ЗСУ #мобілізація #Київ #Нацполіція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...