• Головна
  • Ніжні, пишні та повітряні: ТОП закладів Києва, де варто спробувати сирники
09:15, 19 квітня

Ніжні, пишні та повітряні: ТОП закладів Києва, де варто спробувати сирники

Ніжні, пишні та повітряні: ТОП закладів Києва, де варто спробувати сирники

Сирники – це звична, а для когось і улюблена, страва, яку готують із домашнього або магазинного кисломолочного сиру. Їх не обов’язково смажити на сковороді – деякі господині запікають сирники в духовці у соусі. Варіативність рецептів торкається і борошна – хтось не додає його взагалі, інші кладуть лише кілька ложок або взагалі замінюють на манну крупу.

Вирішили розповісти вам про заклади в Києві, де можна спробувати різноманітні види сирників на сніданок. Це як солодкі варіанти з ягодами, фруктами та сметаною, так і солоні варіації з м’ясом та рибою.

І перший заклад в нашій добірці, де ви зможете скуштувати смачні сирники – це "Café Charlotte". Це затишний заклад в стилістиці паризького кафе, що сховався від шуму великого міста на затишній столичній вулиці Тургенєвській. В меню закладу ви знайдете ніжні сирники сирники з ванільним присмаком в поєднанні із свіжими сезонними фруктами та меренгою. А також солоні з лососем та пармезаном. Заклад підійде і для романтичного побачення завдяки своїй приємній романтичній атмосфері.

Ціни:

  • ванільні сирники з меренгою та сезонними фруктами – 205 грн;
  • солоні сирники з лососем гравлакс та соус з пармезану – 305 грн.

Графік роботи: щодня з 09:00 до 22:00.

Адреса: вулиця Тургенєвська, 55.

Наступний заклад в нашій добірці, куди можна завітати та скуштувати сирники – "Kachorovska Cafe". Kachorovska Store & Cafe – це популярні серед киян та навіть гостей столиці локації, де об’єднані кав’ярня та магазин взуття/аксесуарів українського бренду Kachorovska. Тут ви можете скуштувати корисні сніданки з суперфудами, різноманітні тости, а також сирники з чорнично-малиновим соусом і крем-чізом, або з манговим кремом. До обраних страв запропонують різноманітні кавові напої (як класику, так і альтернативу).

Сирники у столичному закладі "Kachorovska Cafe"

Сирники у столичному закладі "Kachorovska Cafe"

Ціни:

  • сирники з манговим кремом – 85 грн;
  • сирники з ягідним джемом – 80 грн.

Графік роботи: щодня з 10:00 до 22:00.

Адреса: вул. Боричів Тік, 35а, вул. Велика Васильківська, 14.

Досі не підписані на наш Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua"? Скоріше долучайтесь, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Скуштувати повітряні та ніжні сирники ви зможете з закладі "Soul Cafe". Це затишне кафе на Русанівській набережній. Приємний інтер’єр, великий вибір страв в меню та дитяча кімната в кафе стануть запорукою комфортного відпочинку. В меню також є позиції для вегетаріанців і веганів. При замовленні сніданку можна безкоштовно отримати фільтр-каву або ж келих ігристого. Щодо сирників, то тут пропонують два їх види – класичні зі сметаною та із крем-сиром з халвою та кюлі малина-буряк.

Ціни:

  • сирники зі сметаною та медом – 210 грн;
  • сирники із крем-сиром з халвою та кюлі малина-буряк – 217 грн.

Графік роботи:щодня з 08:00 до 22:00.

Адреса: Русанівська набережна, 10.

Кафе "Марія" на Павлівській пропонує поснідати вже з 08:00 – тут вам подадуть запечені сирники dulce de leche, або обирайте млинці, каші, сендвіч чи омлет – чого душа забажає. Крім того, в закладі можна купити хліб та випічку від Leilia Bakery, а ввечері скуштувати страви з основного меню під класичні чи авторські коктейлі або вино.

Сирники в кафе "Марія" на Павлівській

Сирники в кафе "Марія" на Павлівській

Вартість:

  • запечені сирники "dulce de leche" – 235 грн.

Графік роботи: щодня з 08:00 до 21:00.

Адреса: вулиця Павлівська, 26/41.

Заклад "Hum:Hum" знаходиться неподалік Контрактової площі. Ресторан, у якому щось цікаве для себе в меню знайдуть як вегани та вегетаріанці, так і поціновувачі страв з м’яса та риби. Щодо сирників, то окрім солодкої "класики" на сніданок, заклад пропонує солоні, які зроблені з бринзи та подаються з грибним соусом та цибулевим конфітюром. Також в закладі великий вибір коктейлів та вина, що пасуватиме до замовлених страв. В період з 11:00 до 15:00 в "Hum:Hum" можна замовити сніданок.

Ціни:

  • сирники з ягодами – 220 грн;
  • солоні сирники з бринзи – 235 грн.

Графік роботи: щодня з 10:00 до 22:00.

Адреса: вулиця Межигірська, 13.

Гастрономічне бістро-бар "Життя чудових людей" запрошує на сніданок. У меню – шакшука, каші, сенвічі і сирники з грушево-айвовим соусом та ванільною сметаною. З приходом весни в закладі ввели кілька нових позицій до меню, тож поцікавтеся у офіціанта, чим смачненьким можна пригоститися сьогодні. А після цього можна взяти каву та прогулятися по-весняному красивим парком Шевченка.

Сирники в гастрономічному бістро-барі "Життя чудових людей"

Сирники в гастрономічному бістро-барі "Життя чудових людей"

Вартість:

  • сирники з грушово-айвовим соусом та ванільною сметаною – 270 грн.

Графік роботи: щодня з 09:00 до 21:00.

Адреса: вул. Велика Васильківська, 36.

Також ви можете скуштувати сирники в закладі "Milk Bar". Це мережа неформальних та, мабуть, одних з найінстаграмніших закладів столиці. Напередодні кожного свята "Milk Bar" дивує гостей цікавими фотозонами біля тераси на вулиці Шота Руставелі. В закладі цілий день можна насолодитися сніданком (шакшука, хешбраун з беконом, кіноа з моцарелою та песто та інші). Щодо сирників, то тут їх представлено два види – "Три молока" та зі сметаною та медом.

Ціни:

  • сирники "Три молока" – 225 грн;
  • сирники зі сметаною та медом – 170 грн.

Графік роботи: щодня з 08:00 до 22:00.

Адреса: вул. Хрещатик, 38 (ЦУМ); вул. Шота Руставелі, 16.

Ресторан сучасної київської кухні "Глек" розташований неподалік Андріївської церкви. У закладі часто влаштовують гастрономічні вечори з винами від українських виробників. За кухню відповідає шеф Андрій Северенчук. Він пропонує спробувати великий київський сирник, наповнений малиновим джемом, який подають з хурмою та йогуртовою еспумою. Пропозиція доступна до 12 години дня.

Великий київський сирник в закладі "Глек"

Великий київський сирник в закладі "Глек"

Вартість:

  • Київський сирник – 250 грн.

Графік роботи: Пн-Пт з 09:30 до 22:00, Сб-Нд з 10:30 до 22:00.

Адреса: вул. Велика Житомирська, 6.

Ви можете замовити ранній сніданок з 08:00 до 12:00 в обох закладах "Завертайло". В меню з-поміж традиційних сніданкових страв є й сирники. В закладі стверджують, що рецепт обирали на конкурсній основі серед всіх кухарів. Конкурс пройшли найбрутальніші. Солодкі, забиті борошном, зі шматочками сиру – такі як колись у дитинстві. Страву подають з лимонними цукатами, томленою протягом 10 годин сметаною, літніми вишнями, нуазетом та українською ліщиною.

Скуштуйте сирники в закладі "Завертайло"

Скуштуйте сирники в закладі "Завертайло"

Вартість:

  • заверталівськи сирники з лимонними цукатами, сметаною 10 годин, вишнями та фундуком – 285 грн.

Графік роботи: Пн-Пт з 08:00 до 22:00, Сб-Нд з 09:00 до 22:00.

Адреса: вул. Межигірська, 7, вул. Володимирська, 24а.

"Bee’s Knees" – це новий заклад на Бессарабці у стритфуд-форматі. Однією з фішок закладу є дзеркальна стіна, що слугує символом важливості кожного моменту та усвідомлення себе в ньому. Тут пропонують хот-доги та хешбрауни, а також два види сирників – з вишнями та з манго і абрикосом.

Ціни:

  • сирники з вишнею – 220 грн;
  • сирники з манго та абрикосом – 200 грн.

Графік роботи: щодня з 10:00 до 22:00.

Адреса:Бессарабська площа, 2.

У легендарній піцерії "Mimosa Brooklyn Pizza" від Ігоря Сухомлина на Бессарабці ви можете спробувати не лише піцу. але й власну випічку, багато різноманітних сніданків і два види сирників. Одні солодкі та подаються з абрикосовим джемом і сметаною, інші ж – солоні з лососем та мікрогріном.

Ціни:

  • сирники з абрикосовим джемом та сметаною – 220 грн;
  • солоні сирники зі слабосолоним лососем – 245 грн.

Графік роботи: щодня з 09:00 до 21:30.

Адреса: вул. Басейна, ½.

Нагадаємо, ми писали раніше про те, де в Києві ви зможете скуштувати смачні та з різною начинкою вареники.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #сирники #вартість #адреса #меню #заклади #страви #начинка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...