• Головна
  • Опинитись на місці Еркюля Пуаро, суперагента або полювача за скарбами: ТОП-5 квеструмів Києва
11:30, 18 квітня

Опинитись на місці Еркюля Пуаро, суперагента або полювача за скарбами: ТОП-5 квеструмів Києва

Опинитись на місці Еркюля Пуаро, суперагента або полювача за скарбами: ТОП-5 квеструмів Києва

Дивитись детективи та фільми жахів - це дуже цікаво. Як щодо того, щоб взяти участь? Це цілком можливо - у квеструмі.

Може здатись, що жахів у нас і так достатньо, але популярність квеструмів в Україні свідчить, що їх, навпаки, сприймають як шлях відпочити (і втекти) від справжніх жахів життя. Чом би й ні? Адже найгірше, що може тут з тобою трапитись, - це програш у грі.

Також квеструм - це справжній тренажер для мозку. Читаючи чи дивлячись детектив, можна хіба в уяві діяти паралельно з розслідувачами - при цьому ти залишаєшся у затишному кріслі з чашечкою чаю або келихом чогось міцнішого. А от справді діяти як розслідувач, та ще й за умов конкуренції та обмеження у часі...

Журналісти 44.ua залізли в мережу - і знайшли для вас кілька надзвичайно цікавих ігор. Тут є все - пошук скарбів або злочинців, полювання на монстрів, власне квести - розплутування головоломок тощо. З повним зануренням!

"Замкнені"

Отже, "Замкнені". "Вас з друзями зачиняють у кімнаті, повній загадок та головоломок. Ваша мета - за одну годину знайти спосіб вийти", - зазначено на сайті. Але це лише загально, бо тут є купа тематичних кімнат зі спеціальними завданнями.

От, наприклад, гра "Хрещений батько". Вам доведеться сповістити могутнього мафіозі про дещо неприємне, і він буде вас підозрювати у чомусь нехорошому. А коли вас підозрює мафіозний дон - це небезпечно!

Опинитись на місці Еркюля Пуаро, суперагента або полювача за скарбами: ТОП-5 квеструмів Києва, фото-1

Де: вул. Рейтарська, 8Б.

Контакти: +38(098)1197707.

Kadroom

Як випливає з назви, тут ігри пов'язані з найпопулярнішими фільмами та серіалами. Можливо, вас розчарував фінал "Game Of Thrones" і ви хотіли б дещо змінити? Є така можливість у "Грі престолів"!

Опинитись на місці Еркюля Пуаро, суперагента або полювача за скарбами: ТОП-5 квеструмів Києва, фото-2, Фото: Kadroom

Фото: Kadroom

Хто сказав, що драконів було тільки троє і всі вони були в Дейнеріс? Велика ймовірність, що в підземеллях Червоного замку є ще кілька яєць. Відкриваються великі перспективи!

Де: бульвар Лесі Українки, 24.

Контакти: +38(098)6419434.

Questroom

Хакер, голддігер, учень Гоґвортса, дослідник пірамід... Можна спробувати себе у всіх цих ролях.

А нас зацікавила гра "Лабораторія зомбі". Уявіть, що ви взяли участь у випробуванні нового препарату і поклались на досвід вчених (і на велику винагороду). Та щось пішло не так, і ви прийшли до тями замкненим у досить незатишному приміщенні... Втім, нащо уявляти? Можна спробувати!

Опинитись на місці Еркюля Пуаро, суперагента або полювача за скарбами: ТОП-5 квеструмів Києва, фото-3, Фото: Pixabay

Фото: Pixabay

Де: віл. Прорізна, 22Б.

Контакти: +38(099)5681521.

"Під замком"

Все зрозуміло з назви - ви під замком і вам це не подобається. А от де саме під замком, можна обирати. Є сетінг у Чорнобилі, сетінг гри "Half-Life" тощо.

Радимо спробувати "Алісу", бо в історіях про Алісу максимальна концентрація загадок, які треба розв'язати, щоб вийти з приміщення (або навпаки, потрапити до нього). До того ж, доведеться протидіяти різним злим королевам, які дуже не хочуть вас відпускати.

Опинитись на місці Еркюля Пуаро, суперагента або полювача за скарбами: ТОП-5 квеструмів Києва, фото-4, Фото: "Під замком"

Фото: "Під замком"

Де: вул. Еспланадна, 4-6А.

Контакти: +38(063)8882388.

"Музей у темряві"

А це незвичний формат. Коли все бачиш, можна творити дива і розв'язувати найскладніші загадки. А спробуйте-но у темряві!

На 150 кв. м у п'яти кімнатах треба буде відтворити свій звичний день, покладаючись на що завгодго, але не на зір. "Як думаєте, зможете перейти дорогу або ж налити води у склянку у суцільній темряві?" - питають організатори.

Опинитись на місці Еркюля Пуаро, суперагента або полювача за скарбами: ТОП-5 квеструмів Києва, фото-5, Фото: Pixabay

Фото: Pixabay

Де: віл. Гончара, 45В.

Контакти: +38(073)3450300.

Не хочеться на цьому завершувати огляд, але... Можливо, з огляду атак росіян на інфраструктуру дійсно є сенс дізнатись, на що ви здатні за відсутності світла.

Нагадаємо, раніше ми писали про популярні підземні маршрути столиці.

Досі не підписані на наш Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua"? Скоріше долучайтесь, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #топ #дозвілля
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...