• Головна
  • Подільській міст та розв’язка на Оболоні: мер Києва Кличко перевірив хід будівництва, - ФОТО, ВІДЕО
18:11, 16 квітня

Подільській міст та розв’язка на Оболоні: мер Києва Кличко перевірив хід будівництва, - ФОТО, ВІДЕО

Подільській міст та розв’язка на Оболоні: мер Києва Кличко перевірив хід будівництва, - ФОТО, ВІДЕО

У Києві продовжується будівництво двох важливих для міста інфраструктурних обʼєктів. Зокрема, на Подільсько-Воскресенському мостовому переході будують дорогу з тунелем, а завершити роботи планують у вересні. Фахівці працюють без зупинок.

Про це розповів міський голова Києва Віталій Кличко, який сьогодні перевірив хід робіт на важливих для міста інфраструктурних об’єктах.

Хочете дізнаватись ще більше новин? Тоді хутчіш долучайтесь до нашого Telegram-каналу "Головні новини Києва – 44.ua".

Будівництво двох розв'язок у КиєвіБудівництво двох розв'язок у КиєвіБудівництво двох розв'язок у КиєвіБудівництво двох розв'язок у КиєвіБудівництво двох розв'язок у Києві

Перевірив сьогодні, як тривають роботи на будівництві важливих для міста інфраструктурних обʼєктів. Зокрема, сполучення Подільсько-Воскресенського мостового переходу з Троєщиною. Там будують дорогу з тунелем для виїзду на вулицю Бальзака (з пересадковим пасажирським вузлом, де зійдуться трамвайне сполучення, міська електричка та автобусний маршрут), – написав Кличко.

Крім того, мер показав, як відбуваються роботи з реконструкції транспортної розв’язки на перетині вулиць Полярної та Богатирської. Там вже влаштовують асфальто-бетонне покриття на новому шляхопроводі.

І в травні плануємо відкрити проїзд цим шляхопроводом. А всі роботи на об’єкті та біля нього – закінчити до осені, – уточнив мер Києва.

Ми раніше повідомляли про те, що на Оболоні у Києві вже майже завершили зведення пішохідного мосту-хвилі, який з'єднає парк "Наталка" та Оболонський острів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #будівництво #розв'язка #Подільський міст #Оболонь #мер Києва #Віталій Кличко
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...