• Головна
  • Мер Києва Кличко оголосив про дострокове завершення опалювального сезону в місті
14:33, 26 березня

Мер Києва Кличко оголосив про дострокове завершення опалювального сезону в місті

Мер Києва Кличко оголосив про дострокове завершення опалювального сезону в місті

Опалювальний сезон у Києві планують завершити 28 березня. Оскільки синоптики прогнозують суттєве потепління, тож місто розпочне процес відключення від опалення будівель.

Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

Досі не підписані на наш Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua"? Скоріше долучайтесь, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Віталій Кличко зазначив, що дострокове завершення опалювального сезону дасть змогу столиці заощадити енергоносії та не витрачати без потреби газ. А містянам - заощадити на оплаті за опалення.

Нагадаю, що  централізована система теплопостачання Києва є найбільшою в Україні та однією з найбільших у Європі. Тому як для її розгортання, так і для переходу в літній режим, необхідно кілька днів. Враховуючи це, з 28 березня ми розпочинаємо процес відключення. Дострокове завершення опалювального сезону дасть змогу столиці зекономити енергоносії і не витрачати без потреби природний газ. А мешканцям міста - зекономити на сплаті за опалення, - наголосив очільник столиці.

У закладах охорони здоров'я, культури, фізкультури і спорту, школах і дитсадках, а також в установах і закладах соціального обслуговування опалення відключатимуть за письмовими заявками їхніх керівників.

Раніше ми писали про те, що в Україні, зокрема й в Києві, цього року опалювальний сезон завершиться не в середині квітня, а наприкінці березня. Причина – тепла погода.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #опалення #сезон #закінчення #газ #Віталій Кличко #містяни
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...