Новини компаній
13:00, 25 березня

Герб України

Новини компаній

Національно самоідентифікуватися, як особистість, зрозуміти, що приналежність до власного народу є основою зрощення патріотичних почуттів - це все потрібно зробити сучасним українцям. Кожен українець знає, які геральдичні елементи є важливими для нашого народу. Патріотичну символіку використовують навіть в якості татуювань, для вираження сили власних ідеологічних цінностей. Все частіше можна зустріти татуювання у вигляді герба України. Змістовне, сильне та величне тату, що стане окрасою кожного справжнього українця. В студії VEAN TATTOO ви зможете зробити собі стилістично та технічно унікальне татуювання у вигляді герба України. Наші майстри готові втілити найсміливіші побажання клієнтів у життя, тому не гайте часу і звертайтеся до нас.

Герб України, фото-1

Яке значення містить в собі татуювання герб України?

Герб України, фото-2

Зробити тату герб України наважуються люди, що мають свої принципові позиції по життю, ті, що пишаються своїм походженням. Це не просто естетична прикраса на шкірі, а прояв власної індивідуальності. Трактування може залежати від переконань, що має людина, її світогляду. Татуювання герб України, говорить про:

  • Відданість державі. Бажання ідентифікувати себе з рідним краєм, його історичними традиціями.
  • Патріотичну підтримку. Навіть якщо, ви давно не проживаєте на території Батьківщини, можна зробити татуювання герба України, виразивши до неї свою любов.
  • Силу духу. Незламна Україна та символіка, що відображає її силу, демонструє стійкість, з якою людина розв’язувати наявні проблеми у житті.

Слід зазначити, що символ тризуба, в якості татуювання, користується популярністю у всьому світі, але в кожній країні має своє значення.

Малюнок тризуба та його мотиви

Герб України, фото-3

Якщо відійти від класичного значення тризуба для українців, подивитися на цей символ під іншим кутом, можна дізнатися багато цікавого. Так, знак тризуба полюбляють моряки, адже для представників цієї професії він слугує оберегом. Окрім цього, можна виділити найбільш популярні значення тризуба, в якості татуювання. Це може бути символ:

  • Трійці, що пов’язаний з Християнством.
  • Водної стихії, а саме повелителя води. 
  • Грому, що відображає вогняні стовпи.
  • Могутності, адже саме так вважають у Китаї.
  • Догм, що наслідують у буддизмі.

Як естетичний символ тризуб використовують не часто, адже це символ з багатим сенсом, могутній, який може «працювати» не тільки на користь свого власника, а й проти нього. 

Татуювання Герб України та його популярність серед представників жіночої та чоловічої статі

Герб України, фото-4

Зважаючи на силу татуювання, її масштабність, найчастіше герб України обирають чоловіки, які, у такий спосіб, підкреслюють свою мужність. Дівчата також полюбляють символ тризуба, видозмінюючи його стилістично, надаючи йому більш вишуканого та   тендітного вигляду. Татуювання герб України може зробити кожна людина, незалежно від статевої приналежності та віку, головне - розробити унікальний ескіз під власний смак, що саме ви і зможете реалізувати у студії VEAN TATTOO На вас чекає кваліфікована та творчо відчайдушна команда, що допоможе кожному в розробленні та нанесенні татуювання. Ми чекаємо на вас  і сподіваємося, що ви отримаєте задоволення від результату! 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...