• Головна
  • Моторошне вбивство у Києві: батько зарізав сина, розчленував та виносив тіло частинами у смітник, – ФОТО, ВІДЕО
12:34, 20 березня

Моторошне вбивство у Києві: батько зарізав сина, розчленував та виносив тіло частинами у смітник, – ФОТО, ВІДЕО

Моторошне вбивство у Києві: батько зарізав сина, розчленував та виносив тіло частинами у смітник, – ФОТО, ВІДЕО

У Києві затримали чоловіка, який під час конфлікту зарізав власного сина. Щоб приховати злочин, зловмисник розчленував тіло: частину викинув на смітник, а решту закопав у своєму гаражі, заливши бетоном. Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції.

Не забувайте підписуватись та читайте новини в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua".

За словами правоохоронців, їм надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що її квартирант упродовж трьох місяців не з’являється в орендованому житлі та не виходить на зв'язок. Було встановлено, що до зникнення 30-річного киянина причетний його рідний батько.

Ми з’ясували, що на початку січня син прийшов у гості до родича й у процесі застілля між ними трапилася сварка, під час якої чоловік ударив сина ножем у груди. Від отриманого поранення потерпілий помер на місці. Впродовж кількох наступних днів нападник розчленовував тіло загиблого у ванній. Частину тіла він викинув у смітник, а решту закопав у підвальному приміщенні свого гаража та залив бетоном, – розповів керівник поліції столиці Дмитро Шумейко.

Під час обшуків у квартирі батька було знайдено й вилучено документи та одяг потерпілого, а в гаражі відшукали частини тіла загиблого. 55-річного чоловіка затримали та повідомили йому про підозру в скоєнні умисного вбивства.

Нагадаємо, ми розповідали раніше, що суд апеляційної інстанції залишив без змін вирок суду чоловіку, який жорстоко розправився з колишньою дружиною на Київщині. 15 років він проведе за гратами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #кримінал #вбивство #правоохоронці #ніж #сварка #поліція #батько та син
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...