• Головна
  • Повертається "на щиті" випускник філософського факультету КНУ Роман "Гиря" Гриненко
11:09, 18 березня

Повертається "на щиті" випускник філософського факультету КНУ Роман "Гиря" Гриненко

Повертається "на щиті" випускник філософського факультету КНУ Роман "Гиря" Гриненко

Майор Служби безпеки України Роман "Гиря" Гриненко загинув від кулі снайпера під Дружківкою на Донеччині. Усе своє професійне життя Роман Гриненко пов’язав з військовою службою, брав участь у миротворчих місіях.

Про смерть випускника повідомили в КНУ ім. Т.Г.Шевченка.

Ще більше новин Києва, Київщини та України читайте в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua". Також не забувайте підписуватись.

Роман навчався на кафедрі релігієзнавства, досліджував релігійний фундаменталізм. Однокурсники згадують Романа як такого, що гостро відчував несправедливість і нещирість, з яскраво вираженою душевною і фізичною силою. Він завжди, і під час навчання, і навіть через 20 років після закінчення факультету, був об’єднавчою ланкою для своїх одногрупників, легко гуртував старих друзів, залишався душею компанії, мотивував, — розповіли в його рідному університеті.

Випускник філософського факультету КНУ Роман "Гиря" Гриненко, КНУ ім. Шевченка

Випускник філософського факультету КНУ Роман "Гиря" Гриненко, КНУ ім. Шевченка

Війна застала його військовим пенсіонером, але він разом із братом Віктором вирішили стати на захист Батьківщини та мобілізувалися до лав ЗСУ.

Низький уклін і співчуття родині Героя. Герою — вдячність, честь і пам’ять! Герої не вмирають! — написали в університеті.

Як ми раніше писали, на фронті під час виконання бойового завдання загинув військовий із Київської області Сергій Зінченко. Життя захисника обірвалось 11 березня в Харківській області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #військовий #загибель #війна #КНУ #майор #снайпер #факультет
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...