• Головна
  • У Києві відбулася зіркова прем'єра фільму "Я, "Побєда" і Берлін" за мотивами повісті Кузьми Скрябіна
18:30, 14 березня

У Києві відбулася зіркова прем'єра фільму "Я, "Побєда" і Берлін" за мотивами повісті Кузьми Скрябіна

У Києві відбулася зіркова прем'єра фільму "Я, "Побєда" і Берлін" за мотивами повісті Кузьми Скрябіна

Популярні українські виконавці, актори, політики, друзі й родина зібралися в київському кінотеатрі "Оскар" на масштабному івенті з нагоди першого публічного показу довгоочікуваного фільму “Я, “Побєда” і Берлін”.

Дату прем'єри було заплановано на 17 березня 2022 року, але у розпал підготовки до прокату відбулося повномасштабне вторгнення.

Картина занурює глядача в атмосферу 90-х - епоху молодості Кузьми: музику, картатий кричущий стиль та романтичні сподівання молоді. Особливою родзинкою картини є культова музика Скрябіна.

За сюжетом звичайний хлопець, музикант-початківець Кузьма, за три дні до запланованого концерту вирушає зі своїм другом Бардом до Берліна на старій «Побєді». Там він хоче обміняти раритетну автівку на омріяний шестисотий «Мерседес» у відомого колекціонера. Кузьма обіцяє своїй коханій дівчині Барбарі повернутися додому на крутій тачці, а хлопцям з гурту – обов’язково встигнути на виступ. Але вже з перших хвилин подорожі стає зрозуміло – усе пішло шкереберть. Це історія про становлення музиканта, пошуки себе, дружбу та шлях до мрії, сповнений карколомними пригодами.

У Києві відбулася зіркова прем'єра художнього фільму "Я, "Побєда" і Берлін"

У Києві відбулася зіркова прем'єра художнього фільму "Я, "Побєда" і Берлін"

Загальноукраїнська прем'єра фільму на великих екранах відбудеться 14 березня.

Знакова подія зібрала чисельних представників преси, команду і зірок фільму, велику кількість зіркових гостей. Фільм представляли актор Іван Бліндар, актриса Марія Стопник, продюсери фільму Олексій Терентьєв, Ольга Пантелеймонова, Юрій Артеменко й представники Благодійного фонду ім. Кузьми Скрябіна. Гостями показу також стали українські зірки, інфлюенсери, телеведучі, друзі, гурт “СКРЯБІН” і родина Андрія Кузьменка - дружина Світлана та донька Барбара.

Особливими гостями заходу стала низка топових музикантів, які працювали над унікальним саундтреком - Wellboy, Женя Галич та гурт O.TORVALD, ТНМК, Тіна Кароль, Антитіла та панк-бенд STRINGY!. Це безпрецедентна для українського кіно колаборація, адже улюблені всіма 16 пісень Кузьми переспівали спеціально для фільму.

Зокрема, на першому поверсі ТРЦ Gulliver на гостей прем’єри та відвідувачів чекав виступ KHAYAT, адже саме він переспівав для фільму в притаманній й особливій манері пісню Кузьми Скрябіна “Побєда-Транс”! 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #фільм #Кузьма Скрябін
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...