• Головна
  • Чоловік на годину – майстер на всі руки
Новини компаній
10:34, 14 березня

Чоловік на годину – майстер на всі руки

Новини компаній
Чоловік на годину – майстер на всі руки, фото-1, чоловік на годину харків

чоловік на годину харків

Багатьом господиням, молодим та літнім, вже добре відома така цікава та рятівна «спеціальність» - чоловік на годину. Більше того, багато чоловіків, зайнятих на роботі, набирають номер телефону майстра, який носить таку екзотичну назву, та просять його про допомогу. Що ж це за дивовижний майстер?

Напевно, краще було б називати його «Майстер на всі руки» або «Помічник у всьому». Адже для усунення неприємних неполадок у будинку, виконання і дрібних, і громіздких домашніх робіт не завжди точно визначиш, якого профілю фахівець вам потрібен. Вам потрібен універсальний помічник? Тоді це саме «Чоловік на годину».

Які роботи виконує чоловік на годину

Майже все, що ви хочете виправити або замінити у вашому будинку, під силу цьому майстру. Чоловік на годину якісно виконає і сантехнічні роботи, і роботи тесляра, електрика. Він допоможе вам:

  • Повісить стельовий карниз та горизонтальні жалюзі, якщо треба, відремонтує карниз;
  • Збере та відрегулює корпусні меблі;
  • Відремонтує ящики, шафки, збере, встановить та відремонтує кухонні меблі, замінить меблеві петлі;
  • Надійно прикріпить полиці, дзеркала, картини, змонтує підсвічування за вашим бажанням;
  • Відремонтує туалетний бачок, навіть вбудований;
  • Здійснить будь-які роботи з дверима, як вхідними, так і міжкімнатними;
  • Вирішить проблеми із замками – від заміни сердечника до встановлення нового замка, засувки, гачків;
  • Підвісить, відремонтує люстри, бра, полагодить вимикачі та розетки.

І багато з того, що не названо, але заважає вам відчувати себе затишно та комфортно у вашому будинку.

Що робить чоловік на годину

Чоловік на годину вирішує ті ваші проблеми, які ви вважаєте проблемами, і на вирішення яких у вас не вистачає часу, сил чи вмінь. Від скрипучих дверей і ящиків, які погано закриваються, вимикачів або світильників, що погано працюють, до встановлення нових дверей і вікон, врізання замків в меблі, установки дверних ручок, збирання шаф-купе, нових меблевих стінок, диванів, ліжок, столів...

Чоловік на годину виконує функції одночасно тесляра, сантехніка, електрика, ремонтника – все, що має вміти «Майстер – золоті руки».

Прочистити зливи, труби? А, можливо, вам потрібно підклеїти шпалери, що відійшли на стиках? Може, ви хочете, не купуючи новий лінолеум (який він теж може вам постелити), підклеїти, підлатати старий? Чи встановити гачок, засувку у своїй кімнаті? Сітку на вікнах для кота? Звертайтесь, чоловік на годину зробить ваш будинок комфортним житлом.

Втім, він ще багато чого вміє: встановити автомати в електрощитку, замінити лампи у важкодоступних місцях, підключити духовку тощо.

Чоловік на годину – майстер на всі руки, фото-2, чоловік на годину в харкові

чоловік на годину в харкові

Кому потрібен чоловік на годину

Чоловік на годину необхідний усім тим, хто хоче жити затишно та комфортно, не витрачаючи багато часу, не перенапружуючись і не ризикуючи не впоратися з поставленим завданням. Цілком необхідний він пенсіонерам, працюючим жінкам та цінуючим затишок домогосподаркам, чоловікам, які цінують свій час і хочуть жити в будинку своєї мрії.

Чоловік на годину – майстер, який поєднує в собі вміння столяра, сантехніка, електрика, дбайливого господаря – це знахідка для тих, кого замучили дрібні огріхи у квартирі. Розетка не там, де потрібна? Вимикач натискаєш п'ять разів, щоб ввімкнулось світло? Двері своїм скрипом заважають спати всій родині, а шухлядка в кухонному гарнітурі не хоче зачинятися (або відчинятися)? Так ось він, ваш вихід: викликайте чоловіка на годину!

Скільки коштує чоловік на годину

Вартість роботи чоловіка на годину залежить від кількох факторів: обсягу та складності, специфіки замовлення, відстані до вашого житла, часу, що знадобився для виконання всього, чого ви потребуєте. Деякі роботи мають фіксовані ціни. Тож дзвоніть і домовляйтесь про зустріч з універсальним фахівцем!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Ecosolutions #Екосолюшенс
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...