• Головна
  • Система "Все включено" в Romantik Spa Hotel і неперевершений відпочинок вам гарантований
Новини компаній
09:00, 15 березня

Система "Все включено" в Romantik Spa Hotel і неперевершений відпочинок вам гарантований

Новини компаній

Дуже багато хто із мешканців нашої країни обожнює подорожувати, обираючи для себе систему all inclusive. Це і не дивно, адже така система дає гарну змогу потурбуватися про всі витрати наперед аби потім не витрачати свій дорогоцінний час на пошуки розваг або ж навіть місця, де можна смачно попоїсти й ін. Проте для того аби скористатися можливістю гарно відпочити разом із системою «все включено», не потрібно їхати кудись за межі країни та робити щось надзвичайно складне.

Якщо ви хотіли б в Україні гарно та бадьоро провести свій відпочинок, а також зарядитися емоціями і враженнями на майбутню роботу та підкорення нових вершин, спробуйте реалізувати цю популярну концепцію в Яремче. Вашій увазі пропонуємо знайомство з готелем Romantik Spa Hotel https://romantikspahotels.ua/. Це єдиний готель, який працює за системою «Все включено». Тому якщо у вас немає можливості поїхати за кордон, можна чудово провести час на неймовірному відпочинку в Romantik Spa Hotel, де ви можете з легкістю оплатити своє проживання та більше нічим не перейматись: ні харчуванням, ані розвагами, яких в межах готельного комплексу вдосталь.

Система "Все включено" в Romantik Spa Hotel і неперевершений відпочинок вам гарантований, фото-1

На що саме очікувати в Romantik Spa Hotel всім тим, хто для себе обрав відпочинок за системою All inclusive?

Відповідаючи на це питання, спочатку хочемо розпочати саме з ідеальної локації готельного комплексу. Розташовується він в оточенні національного Карпатського парку, де навкруги одні неймовірні хвойні ліси, які дають змогу насолоджуватися відмінним від морського кліматом. Тут в повітрі є цілющі фітонциди, які позитивно впливають на організм відпочиваючих. Влітку тут майже не буває непереносимої спеки. З Яремче охочі можуть з легкістю відправитися в будь-які пішохідні та велоекскурсії, що вже говорити про можливість підкорити Горгани та побачити п'ятнадцятиметровий водоспад Женецький Гук зі старою залізницею Микуличина та безліччю інших цікавих місць.

Вражає корисна та водночас смачна кухня. В асортименті пропозицій якісне триразове харчування, яке тут подають за системою шведського столу. Страв настільки багато, що навіть найвибагливіші гості знайдуть тут щось собі до смаку. Під час розробки меню тут обов'язково враховують побажання своїх гостей і не забувають про різноманітність. Є тут страви як для людей, які знаходяться на дієтичному меню, так і страви для поціновувачів автентичної місцевої кухні і смаколики для дітей. Детальніше з інформацією можна ознайомитися за посиланням https://romantikspahotels.ua/all_inclusive/.

Окремо варто згадати про можливість завітати в найпопулярніше в місцевості SPA. Незалежно від того, оберете ви пивну парну, фінську сауну, льодяну кімнату, термальні басейни, релаксаційну кімнату чи будь-які інші послуги, гарантуємо, вам тут точно сподобається.

Система "Все включено" в Romantik Spa Hotel і неперевершений відпочинок вам гарантований, фото-2

Що ще варто знати про відпочинок з системою All inclusive?

По вечорах тут завжди варять запашний банош та смажать соковиті і ароматні стейки, рибу і навіть барана. Тому всі охочі можуть з легкістю взяти собі бокал свіжозвареного пива “Панське” або келих улюбленого вина і сповна насолоджуватися прозорим повітрям з карпатськими зорями та гастрономічним тутешнім дивом. Гриль щовечора проводиться на великій терасі, є також змога скуштувати справжній карпатський чай із двометрового самовара, виготовленого за спец. замовленням і все це також включено у вартість номера.

У вас залишилися питання? Хочете мати змогу детальніше обговорити свій приїзд сюди? Запрошуємо скористуватися контактною інформацією для зв'язку. Вона доступна на офіційному сайті Romantik Spa Hotel. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#відпочинок Яремче #кращі готелі #все включено готелі Яремче
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...