• Головна
  • Тренди весни 2024: відома стилістка розповіла, що зараз в моді, та як зробити свої образи цікавішими
ЕКСКЛЮЗИВ
16:32, 13 березня

Тренди весни 2024: відома стилістка розповіла, що зараз в моді, та як зробити свої образи цікавішими

ЕКСКЛЮЗИВ
Тренди весни 2024: відома стилістка розповіла, що зараз в моді, та як зробити свої образи цікавішими

Весняні колекції 2024 року знову підтвердили, що мода є відображенням соціальної реальності.

Перед модельєрами нині постало досить складне завдання створити колекції у контексті виснажливої дійсності та нестабільних економічних та політичних умов.

Вони змінили підхід до використання кольорів, замінивши яскраві та насичені відтінки, що асоціюються з літніми колекціями, на більш стримані чорний та білий. Це свідчить про те, що мода слідує за настроями сучасного суспільства.

Водночас, мода є простором, де кожна жінка може знайти власний ідеальний стиль, який буде відображенням її внутрішнього світу.

Відома українська стилістка-іміджмейкерка, експертка з моди та інфлюенсерка Анна Романько розуміє це дуже добре і допоможе нам розібратися в складному світі трендів.

Стилістка-іміджмейкерка, експертка з моди та інфлюенсерка Анна Романько

Стилістка-іміджмейкерка, експертка з моди та інфлюенсерка Анна Романько

Мінімалізм – основа трендів весни

Мінімалізм зараз займає центральне місце в моді, і це можна пояснити кількома факторами. По-перше, багато людей шукають способи спростити своє життя та звільнитися від зайвих речей. Мінімалістичний стиль в моді відповідає цьому бажанню, пропонуючи чисті лінії, прості форми і мінімальне використання декору, зазначає Анна Романько.

Мінімалістичний стиль є виразом естетики елегантності, розкіші і якості. Він підкреслює класичні та «позачасові» елементи, звертаючи увагу на розумне використання матеріалів і дизайну. Це приваблює людей, які шукають стиль, який буде актуальним не лише зараз, але й у майбутньому.

«Стримана елегантність, яка повертається на вулиці міст, асоціюється зі стилем Нью-Йорка 90-х років. Звернуть увагу на стиль Керолін Бессетт-Кеннеді», - радить Анна Романько.

Топ-3 гарячих трендів весни 2024

Квіти, тематичні принти і квіткові дизайни

Квіти, тематичні принти і квіткові дизайни

Квіти в моді 2024 використовуються як символ природи, краси і романтики. Вони додають свіжості до образу і створюють виразні акценти. Наприклад, Magda Butrym створила босоніжки з вишуканою трояндою, що стала центральним акцентом моделі. Loewe випустив підбори у формі троянди, а Valentino продемонстрував червоно-гарячу сукню з великими зображеннями троянд, розказала стилістка.

Квіти допоможуть вам у створені будь-якого романтичного образу.

Короткі шорти для спекотного дня

Трендова довжина шорт цього року зупинилася на позначці «міні».

Не на мікро, уважно!

Короткі шорти для спекотного дня

Короткі шорти для спекотного дня

«Щоб не виглядати в міні-шортах вульгарно, пам’ятайте про важливе правило відкритого верху або низу. Якщо ви вдягнули міні шорти, то інша частина гардеробу повинна бути закритою», – радить Анна.

Мереживо для особливих подій (або особливих людей)

В новому сезоні особливо популярні сукні білого кольору максі довжини, повністю або частково зроблені з мережива.

Це дуже стильно та круто!

«Білий колір асоціюється з чистотою. Він створює враження бездоганності і витонченості, що особливо підходить для літнього сезону, коли багато людей вдаються до світліших та повітряних вбрань. Мереживо може мати різноманітні візерунки та текстури, що створюють цікаві деталі та виглядають дуже привабливо. Максі-довжина суконь дозволяє створити грайливий образ. Вони плавно опускаються по фігурі і надають легкості та рухливості жінкам. Такі сукні ідеально підходять для літніх вечірніх прогулянок або для відпочинку на морському курорті», - зазначає Анна Романько.

Мереживо для особливих подій

Мереживо для особливих подій

За словами Анни, також серед трендів весни 2024 року варто виділити одяг з бахромою, металічний блиск, футболки та сукні з принтами білизни і навіть банти. Незважаючи на загальну тенденцію щодо стриманості, як бачите, мода залишає великий простір для самовираження. Тож користуйтеся цим в своє задоволення, дівчата.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #стиль #Анна Романько #тренди весни
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...