• Головна
  • Де у Києві відремонтувати взуття: ТОП-7 локацій у столиці
09:16, 13 березня

Де у Києві відремонтувати взуття: ТОП-7 локацій у столиці

Де у Києві відремонтувати взуття: ТОП-7 локацій у столиці

Базовий догляд за взуттям ви можете здійснювати самостійно вдома, наприклад, мити його, вичищати щітками, та використовувати спецзасоби для подовження його життя. Проте існують і процедури, виконання яких потребує специфічних знань та умінь. До таких процедур відносяться, зокрема, встановлення набійок на підбори, заміна підборів та підошв, відновлення сильно пошкодженого взуття, а також перефарбування. У всіх подібних випадках ми рекомендуємо звертатися до спеціалізованих взуттєвих майстерень.

Професійні майстри відновлять навіть найскладніші деталі та усунуть усі неприємності, при цьому дбайливо ставлячись до вашого взуття.

Журналісти 44.ua підготували добірку локацій у Києві, де ви зможете відремонтувати ваше взуття.

І перша майстерня з ремонту взуття в нашій добірці – це "Shoes Master". Компанія була заснована в 2000 році. У компанії вважають, що якість та задоволення клієнта є ключовими цінностями. Тут зосереджуються на забезпеченні високої якості ремонту взуття та на забезпеченні задоволення наших клієнтів.

Ціни:

  • профілактика зносу підошви – від 700 грн;
  • заміна набійок поліуретанових на широкий підбор – від 500 грн;
  • ремонт тріщини підошви – від 400 грн;
  • прошивання підошви повне – від 500 грн;
  • заміна устілок – від 300 грн;
  • перетяжка підборів шкірою – 1600 грн.

Графік роботи: Пн-Сб з 09:00 до 20:00, Нд – вихідний.

Адреса: вулиця Ігоря Турчина, 2/4, просп. Маршала Рокосовського, 3, вул. Бульварно-Кудрявська, 31а.

Наступна майстерня з ремонту взуття – це "Timotheus". Понад 15 років команда шиє взуття, сумки, гаманці, ремені та годинникові ремінці ручної роботи, а також реставрує взуття та шкіргалантерею преміум сегменту. В компанії заявили, що вони реанімують улюблені шкіряні вироби навіть якщо вони зносилися на 90%.

Графік роботи: Пн-Пт з 10:00 до 19:00, Сб з 10:00 до 13:00, Нд – вихідний.

Адреса: вул. Антоновича 91/14.

Ще більше новин Києва, Київщини та України читайте в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua". Також не забувайте підписуватись.

Також ви можете відремонтувати своє взуття у ТРЦ Гуллівер. Тут пропонують ремонт та реставрацію взуття та галантереї будь-якої складності, заміну деталей, перефарбування та тонування та навіть доставку.

Ремонт взуття в ТРЦ Гуллівер

Ремонт взуття в ТРЦ Гуллівер

Контакти: 098 707 07 90, 073 707 07 90, 099 707 07 90.

Адреса:Спортивна площа, 1а.

Також ви можете відремонтувати взуття у майстерні "Masterskaya". Тут обіцяють професійний підхід до кожного клієнта та виробу, а досвідчені фахівці готові взятися за будь-які замовлення, включаючи нестандартні. Для досягнення найкращого результату використовують професійне обладнання, що застосовується у найкращих майстернях по всій Європі, та високоякісні витратні матеріали.

Ціни:

  • профілактика сліду всесезонного взуття – 1200 грн;
  • заміна набійки – 900 грн;
  • реставрація каблука – 900 грн;
  • зміцнення каблука – 600 грн;
  • заміна супінатора – 1100 грн.

Графік роботи: Пн-Пт з 10:00 до 19:00, Сб-Нд з 10:00 до 18:00.

Адреса: вул. Драгомирова, 15Б, вул. Є.Чикаленка, 32Б, вул. Велика Васильківська, 80.

Хімчистка "Цех" – це компанія, що надає послуги у сфері професійного прання та чистки текстильних виробів, а також ремонту одягу та взуття і функціонує у місті Києві.. Якщо ваша улюблена річ, здавалося б, навіки зіпсована - не варто сумувати, адже вихід є. Просто скористайтеся послугами даного закладу і результат вас здивує.

Ціни:

  • профілактика + поліровка взуття – 1053 грн;
  • комплексна послуга (набійка, профілактика + поліровка, вирівнювання) – 1231 грн;
  • набійкі жіночі – 615 грн;
  • заміна блискавки (без вартості блискавки) – 684 грн.

Графік роботи: Пн-Пт з 10:00 до 20:00, Сб-Нд з 10:00 до 19:00.

Адреса: вулиця Січових Стрільців, 23; вулиця Верхній Вал, 2А; вулиця Михайла Драгомирова, 20; вулиця Архітектора Вербицького, 1; вулиця Сім’ї Сосніних, 17; вулиця Здолбунівська, 17.

Мережа майстерень ремонту взуття сім'ї Рогозін - це ті, кому Ви можете довіритися в питанні ремонту і догляду за елітними туфлями, босоніжками, черевиками і чобітьми. Основна проблема, з якою стикаються багато наших клієнтів - це знос набойок. Питання полягає в тому, що багато виробників використовують не найкращі матеріали для їх виготовлення. Тому купуючи взуття, найкраще відразу ж замінити набійки ваших туфель на якісні і надійні.

Ціни:

  • установка профілактики на підошву – 500/600 грн.

Графік роботи: Пн-Сб з 9:00 до 20:00, Нд з 11.00 до 18.00.

Адреса: вул. Вікентія Хвойки, 12, Михайлівська вулиця, 13, Столичне шоссе, 103 (ТЦ Атмосфера), Дніпровська Набережна, 5.

І остання майстерня з ремонту взуття в нашій добірці – Reborn. Це взуттєва майстерня, хімчистка одягу та хімчистка взуття. Тут вам пропонують почистити, відремонтувати та пофарбувати взуття будь-якого типу.

Майстерня з ремонту взуття Reborn

Майстерня з ремонту взуття Reborn

Ціни:

  • профілактика підошви – від 700 грн;
  • підклеювання – від 200 грн;
  • заміна підошва – від 1200 грн;
  • розтяжка взуття – 400 грн.

Графік роботи: Пн - Сб з 11:00 до 20:00, НД – вихідний.

Адреса: Велика Васильківська, 30-В; Нижній Вал, 13; Шота Руставелі, 21; Нагірна, 22.

Якої б хорошої якості не було взуття, воно має властивість зношуватися і періодично потребує ремонту. Навіть якщо намагатися носити улюблену пару взуття дуже акуратно, зовнішнє середовище все одно внесе свої корективи. Під впливом снігу, дощу, пилу з доріг взуття з часом стає вже не таким привабливим та зручним. Ситуація погіршується, коли взуття низької якості видають за високоякісну роботу, але в перший же місяць використання вона набуває неналежного вигляду: швидко стирається підошва, розходяться всі шви і відбуваються інші неприємності такого роду. У такому випадку, щоб врятувати улюблене взуття, слід оперативно знайти хорошого майстра або майстерню, яка зможе зробити якісний ремонт і дати Вашому взуттю друге дихання.

Раніше ми розповідали про ательє у Києві, де можна підшити, пошити або відремонтувати одяг.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #ремонт #ремонт взуття #майстерня #взуття
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...