• Головна
  • "Укрзалізниця" запускає онлайн-продаж квитків з Києва до Австрії та Угорщини
10:02, 12 березня

"Укрзалізниця" запускає онлайн-продаж квитків з Києва до Австрії та Угорщини

"Укрзалізниця" запускає онлайн-продаж квитків з Києва до Австрії та Угорщини

"Укрзалізниця" повідомила про можливість замовити квитки онлайн на потяги, що прямують з Києва до Австрії та Угорщини. Продаж квитків в онлайн режимі на ці напрямки розпочнеться з 18 березня. На першому етапі онлайн-квитки будуть доступні у сполученні Україна – Австрія та зворотно.

Про це повідомили в пресслужбі АТ "Укрзалізниця".

Досі не підписані на наш Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua"? Скоріше долучайтесь, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Зацікавлені пасажири зможуть придбати квитки через застосунок "Укрзалізниці", а для прямого поїзда Київ – Відень знадобиться верифікація акаунту через «Дію.Підпис».

На другому етапі також стануть доступними онлайн квитки у сполученні Україна — Угорщина на поїзди, що прямують в Австрію транзитом через Угорщину, тобто Київ — Будапешт — Відень та Чоп — Будапешт — Відень.

Прямі сполучення Україна — Угорщина (Мукачево — Дебрецен, Мукачево — Будапешт, Чоп — Захонь) з’являться в застосунку трохи пізніше.

Щоб підготувати запуск сервісу з онлайн-продажу квитків на нові напрямки, відзавтра "Укрзалізниця" тимчасово призупинить продаж квитків через каси на прямий поїзд Київ — Відень — Київ на дати відправлень, починаючи з 18 березня. Обмеження триватиме безпосередньо до відкриття онлайн-продажів. Тобто 18 березня продаж квитків відновиться на повну глибину продажів (20 діб) вже в онлайні. Тимчасове обмеження не торкнеться поїзда Чоп — Відень — Чоп.

Раніше ми писали, що компанія перевізник "Укрзалізниця" призначила на вихідні додатковий потяг з Києва до Львова.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #Укрзалізниця #квитки #придбати #квитки онлайн #Австрія #Угорщина #поїзд
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...