• Головна
  • Що таке кардіореабілітація і кому вона потрібна?
Новини компаній
17:00, 16 квітня

Що таке кардіореабілітація і кому вона потрібна?

Новини компаній

Серце – найважливіший мотор нашого тіла, і коли воно стикається з проблемами, важливо подбати про його відновлення. Кардіореабілітація – це не просто програма вправ, але і шлях до повноцінного та активного життя після серцевих проблем. Важливо памʼятати, що кардіологічна реабілітація є складовою частиною відновлення після хірургічного втручання. Давайте розглянемо, чому це так важливо і як це може поліпшити ваше здоров'я.

Кардіологи клініки Докос Медікал

Кардіологи клініки Докос Медікал

Коли серце переживає проблеми, важливо поступово відновлювати фізичну активність. Програма тренувань під час кардіологічної реабілітації спрямована на укріплення серцево-судинної системи та індивідуально підібрана лікарем-реабілітологом. Це допомагає покращити кровообіг, зменшити ризик повторних проблем та забезпечити здоровий рівень фізичної активності.

Окрім того, реабілітація надасть вам важливі знання про те, як правильно дбати про своє серце. Під час кардіореабілітації у вас є можливість не лише вдосконалити фізичні показники за допомогою настанов кардіолога та реабілітолога, а ще покращити харчування під наглядом нутриціолога і психологічну витривалість у супроводі психолога.

Команда лікарів кардіологічної реабілітації клініки Докос Медікал

Команда лікарів кардіологічної реабілітації клініки Докос Медікал

Важливо розуміти, що кардіологічна реабілітація в умовах міста спрямована на покращення способу життя, тому дуже важливо виконувати настанови лікарів не лише у клініці, а і у повсякденному житті.

Клініка "Докос Медікал" піклується про своїх пацієнтів навіть за її межами, тому навчання пацієнтів є основною складовою нашої програми.

Тривалість програми залежить від стану вашого здоров’я та кінцевої мети, кардіореабілітація триває у наших пацієнтів, в середньому, 2 місяці.

Велоергометр клініки Докос Медікал

Велоергометр клініки Докос Медікал

Вам потрібна серцева реабілітація, якщо у вас були:

  • Перенесений нещодавній інфаркт міокарда
  • Хронічна стабільна стенокардія
  • Застійна серцева недостатність
  • Стан після шунтування коронарних артерій
  • Стан після інтервенційного лікування коронарних артерій
  • Стан після операцій на клапанах серця
  • Після запальних захворювань серця
  • Як складова лікування гіпертонічної хвороби
  • У спортсменів після перетренування
Електрокардіограф клініки Докос Медікал

Електрокардіограф клініки Докос Медікал

Кардіореабілітація є важливою частиною вашого одужання, тому вважайте її такою ж необхідною, як і приймання ліків. Це ваш шлях до відновлення, який веде до повноцінного та здорового життя. Необхідно брати участь у цій програмі з відповідальністю і відданістю, оскільки вона дарує вам можливість повернутися до нормального життя і насолоджуватися кожним моментом без турбот про стан здоров’я вашого серця.

Спортивна зала для тренувань під час реабілітації. Докос Медікал

Спортивна зала для тренувань під час реабілітації. Докос Медікал

Наша програма кардіореабілітації в "Докос Медікал" заснована на сучасних настановах і проходить під керівництвом досвідчених кардіологів, психолога, реабілітолога та ендокринолога/нутриціолога.

Кардіологи клініки Докос Медікал

Кардіологи клініки Докос Медікал

Щоб дізнатись, яка програма найкраще підходить для вас, ви можете записатись на консультацію з кардіологічної реабілітації за спеціальною ціною - 300 грн онлайн або звернутись за номером телефону: (067)691-79-51; (050)412-62-12; (063)468-75-88; (044)333-64-51.

Ехокардіограф (УЗД серця) клініки Докос Медікал

Ехокардіограф (УЗД серця) клініки Докос Медікал

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#кардіореабілітація #кардіологічна реабілітація #консультація кардіолога #лікування серця #відновлення після операції на серці
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...