• Головна
  • У Київській області відбудували зруйнований росіянами міст, – ФОТО
16:23, 10 березня

У Київській області відбудували зруйнований росіянами міст, – ФОТО

У Київській області відбудували зруйнований росіянами міст, – ФОТО

У Київській області відбудували зруйнований російськими окупантами міст через річку Жерева. Він з'єднує села Жеревпілля та Розважів у Вишгородському районі.

Про це повідомив голова Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України Мустафа Найєм.

На Київщині відбудували міст, який зруйнували рашисти на початку вторгнення

Ще більше новин Києва, Київщини та України читайте в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua". Також не забувайте підписуватись.

На Київщині відбудували міст, який зруйнували рашисти на початку вторгнення

Цей міст зруйнували російські військові після відходу з Київщини у березні 2022 року. Вони загнали на переправу автомобіль "Урал", завантажений боєприпасами, і підірвали.

Наслідки виявилися жахливими — міст був розбитий вщент. Під час робіт з його відбудови неодноразово знаходили вибухонебезпечні предмети.

Відновлений міст значно спрощує сполучення для жителів сіл, а також забезпечує стабільну роботу транспортної мережі Київщини. Це один з шести мостів, які відновлять за кошти Експортно-кредитної агенції уряду Великої Британії (UKEF). Це перший в Україні На Київщині відбудували міст, який зруйнували рашисти на початку вторгненняпроєкт з таким видом фінансування будівельних робіт. Надалі цей фінансовий інструмент планують розширити й на інші об'єкти та сфери відновлення.

Раніше ми раніше про те, що у Київській області відбудували 36-метровий міст через річку Жерева, який на початку повномасштабного вторгнення підірвали росіяни.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Київщини #новини #всі новини #міст #відновлення
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...