• Головна
  • Як відсвяткувати 8 Березня в Києві: ТОП крутих порад та ідей
09:05, 7 березня

Як відсвяткувати 8 Березня в Києві: ТОП крутих порад та ідей

Як відсвяткувати 8 Березня в Києві: ТОП крутих порад та ідей

8 березня в Україні донедавна пов’язували з тюльпанами, красою та весною. Нині все більше жінок погоджуються, що Міжнародний день боротьби за права жінок – це день, коли ми вкотре нагадуємо собі про рівність прав і можливостей для всіх. Тож кожен має право обирати, святкувати чи ні.

Журналісти 44.ua зібрали для вас круті поради та ідеї, як провести 8 Березня в Києві, незалежно від того, чи ви його святкуєте, чи ні.

Пропонуємо вам в цей день відвідати у Києві виставку картин, що написані землею, глиною, попелом та соком рослин. Ці полотна військовий Олег Базилевич створив, перебуваючи на лінії фронту. Їх він писав з березня 2022 року по лютий 2024 року. Всі твори митця виконані з природних матеріалів, зокрема, з землі, глини, попелу або соку рослин. Автор каже, що ідея використати їх для написання картин прийшла, коли він намагався відмити від них руки.

Де?Національний заповідник "Софія Київська", вул. Володимирська.

Щоб не засумувати та отримати дозу гармону щастя, завітайте на Великий святковий стендап-концерт у Центр культури та мистецтва НАУ. Це івент, який обіцяє вам незабутній досвід сміху і розваг. Це місце, де досвідчені стендап-коміки зберуться, щоб розірвати зал сміхом і зарядити вас позитивною енергією.

Великий святковий стендап у Києві

Великий святковий стендап у Києві

Коміки:

  • Алла Волкова;
  • Руслан Колесник;
  • Тарас Яремій;
  • Фелікс Редька;

Ведучий: Богдан Боярин.

Квитки: на сайті Сoncert.ua.

Коли? 8 Березня, початок о 19:30.

Де?Проспект Любомира Гузара, 1.

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua". Не забувайте підписуватись та читайте новини, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Також ви можете завітати на захід Вечорниці "Kureni Ніжні". Як стверджують організатори, це не просто вечорниці. Це можливість віддати данину весні, культурі та благодійності, поділитися з оточуючими теплом і, звичайно, насолодитися некомерційною музикою в колі однодумців.

Івент у Києві Вечорниці "Kureni Ніжні"

Івент у Києві Вечорниці "Kureni Ніжні"

В цей день весну та музику до Києва привезуть гості з Одеси – KRISTINA & RAYO. Їхні виступи завжди наповнені глибоким сенсом і фірмовим звучанням, сформованим під впливом хвиль Чорного моря і камерних івентів в одеському ПСК "ПОРТ ".

Квитки:200 грн.

Коли? 8 березня, початок о 18:00.

Де? Вулиця Паркова дорога, 4.

В центрі Києва є унікальне місце, де фантастика стає реальністю, а зоряне небо милує своєю красою та відкриває свої таємниці будь-коли та за будь-якої погоди. Це дивовижне місце – Київський планетарій, один з найбільших планетаріїв Європи. Вже 65 років він радо зустрічає своїх відвідувачів. То чому б не насолодитись зірковим небом, планетами та безкрайньою нескінченністю саме в цей день.

Пропонуємо вам відвідати київський планетарій та придбати програму Вояджер: Подорож у нескінченність + Земля з МКС.

Програма у київському планетарії Вояджер: Подорож у нескінченність + Земля з МКС

Програма у київському планетарії Вояджер: Подорож у нескінченність + Земля з МКС

Квитки: 250 - 350 грн (можна придбати онлайн на сайті планетарію або в касі).

Коли? 8 березня.

Де? Вулиця Велика Васильківська, 57/3, 03150(м. Олімпійська).

День відпочинку: релакс у спа-центрі

На жаль, наразі наше тіло активно піддається стресовим ситуаціям, які ми пережили та переживаємо. Тож візит в один зі спа-центрів стане для нього ідеальним подарунком. Обирайте заклад до душі та тіла і насолоджуйтесь релаксом, приємною атмосферою та професійним обслуговуванням. Оскільки переваги SPA незліченні. Методи, що застосовуються в SPA-терапії, у поєднанні з атмосферою навколишнього середовища надають розслаблюючу дію на вашу душу, тоді як ваше тіло знайде лікування, якого воно шукає, за допомогою ароматерапії та масажних технік.

Релакс у SPA-центрі

Релакс у SPA-центрі

Ви можете відвідати SPA-центри, як в компанії коханої людини, або друзів та, звичайно, насолодитись процедурами наодинці.

Пропонуємо вам також долучитись до екскурсії для київських амазонок "Полювання на чоловіків". На всіх, хто долучиться до івенту, чекає прогулянка вулицями міста, під час якої будуть шукати чоловіків – від атлантів та маcкаронів на будинках до сучасних стріт-арт малюнків. Долучайтесь та дізнайтесь, хто стане вашим фаворитом – київський Бетмен, ексцентричний архітектор, український Чарлі Чаплін, композитор, який написав гімн Києва, а, можливо, автор легендарного кутового удару.

Екскурсія для київських амазонок "Полювання на чоловіків"

Екскурсія для київських амазонок "Полювання на чоловіків"

Квитки: 150–250 грн

Контакти:(063) 632-62-60.

Де? Майдан Незалежності.

Коли? 9 Березня, початок о 12:00.

Отримати порцію адреналіну, додати нових емоцій та зняти стрес – ідеальним варіантом для цього стане візит до картинг-центру або гра в пейнтбол. Змагайтеся на трасі з подругами або рідними, насолоджуйтеся швидкістю та експериментуйте з технікою водіння.

Картинг у Києві

Картинг у Києві

А, наприклад, пейнтбол – той вид активного відпочинку, який сподобається всім – від брутальних хлопців до тендітних дівчат і школярів. Азартні, захоплюючі батли – це гарантований адреналін, веселощі та антистрес.

Гра в пейнтбол у Києві

Гра в пейнтбол у Києві

Майстеркласи з гончарства чи живопису: час для творчості

Творчість – це також своєрідний спосіб позбутися стресу. Недарма існує і є дієвою арттерапія. А опанування якоїсь нової навички принесе немало задоволення. У Києві можна побувати на майстеркласах із найрізноманітніших напрямків – від живопису до кулінарії. Обирайте те, що вам до вподоби, та обов’язково розвивайте свої таланти.

Майстер-класи у Києві

Майстер-класи у Києві

Полюбити й показати своє тіло: фотосесія

Кожна особистість гарна, талановита та особлива, але багато хто з нас себе недооцінює та занадто критикує. Полюбити та прийняти себе і своє тіло та просто насолодитися процесом допоможе фотосесія в професійного фотографа.

Продумайте деталі фотосету заздалегідь, вигадайте ідею просто перед сеансом або порадьтесь із фотографом та пориньте з головою у творчий процес. І вже за кілька днів на вас чекатимуть гарні кадри.

Влаштуйте фотосесію у Києві

Влаштуйте фотосесію у Києві

Раніше ми писали про корисні поради з пошуку роботи в Києві під час війни.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #8 березня #жінки #рівність #права #поради #ідеї #концерт #виставки #свято
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...