• Головна
  • Хіміотерапевтичне лікування в Києві
Новини компаній
17:00, 5 березня

Хіміотерапевтичне лікування в Києві

Новини компаній

Медичний центр "Клініка Мануфактура" – сучасний багатопрофільний медичний заклад.

У вересні 2023 року відкрився ЦЕНТР ОНКОЛОГІЇ на базі МЦ "Клініка Мануфактура".

Хіміотерапевтичне лікування в  Києві, фото-1

Хімієтерапія в онкології базується на застосуванні сильнодіючих лікарських засобів які чинять негативний вплив на клітини злоякісних пухлин. Препарати можуть прийматись у вигляді пігулок або в ін’єкційній формі .

Хіміотерапевтичне лікування індивідуальне для кожного окремого хворого і розділяється на доопераційний (неоад'ювантний), післяопераційний (ад’ювантний) та підтримуючий (паліативний) види.

В Центрі Онкології МЦ «Клініка Мануфактура» ви можете отримати консультацію хімієтарапевта з залученням мультидисциплінарної команди яка складається з променевого терапевта , онкохірурга,анестезіолога та лікуючого онколога . Також до нас можна звернутися при бажанні отримати другу думку експерта щодо призначеного або пройденого курсу хімієтерапевтичного лікування, а також при необхідності детоксикації через наслідки впливу хімієтерапії, проведеної в інших медичних закладах.

Хіміотерапевтичне лікування в  Києві, фото-2

Для первинної консультації хімієтерапевта ,якщо ви проходили лікування раку раніше потрібно з собою мати всі медичні висновки та результати аналізів від попереднього лікування.Курс хімієтерапії призначається після ретельної оцінки медичного статусу пацієнта та виборі стратегії комплексноголікування.

Хіміотерапевтичне лікування в  Києві, фото-3

При проведенні хіміотерапевтичного лікування в МЦ « Клініка Мануфактура» використовуються препарати, які рекомендовані такими світовими онкологічними ресурсами, як NCCN, ASCO, ESMO, AHA та EHA. Сам процес застосування зазначених препаратів відбувається за сучасними світовими протоколами.А власна сучасна лабораторія та діагностичний центр нашої клініки допомагають вчасно, точно і цілодобово діагностувати будь-які зміни в організмі пацієнта під час лікування.

ЦЕНТР ОНКОЛОІЇ МЦ «Клініка Мануфактура»

Тел. +38 044 200 11 98

Адреса: Київська область, Києво-Святошинський район, с.Ходосівка, вул. Березова 2.

GPS-координати: 50.268282, 30.533124

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#лікування онкології Київ #онкологія Київ лікування #променева терапія Київ #хіміотерапія київ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...