• Головна
  • Модульні будинки під ключ в Києві від Unitbud
Новини компаній
15:00, 1 березня

Модульні будинки під ключ в Києві від Unitbud

Новини компаній

Виробництво сучасних модульних будинків у Києві

6CCnijYsjCvd7ukLngNBSgqnkh16l7KF7_UiAOghTMCUFmEF3oE7o0wjuumKbRXQ0GfpZkRd57IQfQowOjv9erQv7CqMBGnvhStceCIjc594D9HssJgQJ11Vj9mlYDdKuAZPV-Bqxc5SYvuGEmMZZRE

Модульні будинки – це надзвичайно популярний сучасний вид споруд, який дозволяє у максимально стислі терміни отримати повноцінне житло з усіма комунікаціями. Попри те що на будівництво збірних об'єктів потрібно всього місяць або два разом з підготовкою ділянки, термін його експлуатації практично необмежений. 

Якщо ви давно мрієте купити модульний будинок в Києві, саме час звернутися до фахівців компанії Unitbud. Наша команда надає послуги «під ключ» та гарантує успішну реалізую будь-яких ваших задумів. 

Що собою являють модульні будинки

Модульне житло – це конструкція, зібрана з однієї або кількох секцій-модулів. Виробництво елементів для складання об'єкта відбувається на заводі, а монтаж – безпосередньо на території власника. Ці збірні конструкції не потребують фундаменту – їх можна переміщувати, розширювати та навіть перевозити в інше місце за допомогою спецтехніки. На фінішному етапі передбачене облаштування всіх інженерних комунікацій (опалення, вентиляція, холодне та гаряче водозабезпечення, каналізація тощо), тому умови проживання нічим не відрізняються від звичайних.

Переваги модульного житла:

  • оперативність зведення;

  • можливість реалізації будь-яких дизайнерських ідей;

  • втілення сучасних технологій при будівництві та облаштуванні будинку;

  • вигідна ціна, враховуючи всі експлуатаційні переваги;

  • відмінна тепло- та звукоізоляція;

  • можливість жити в Києві, але якомога далі від шуму та міської метушні.

Сучасні збірні будівлі виготовляються з екологічних матеріалів, тому жити в них на постійній основі безпечно. Фахівці нашої компанії докладають максимум зусиль, щоб створити зручне та затишне житло, яке б коштувало недорого та було адаптоване під ваші побажання.

Ціна модульного будинку у столиці

Cкільки коштує модульний будинок- це найчастіше наших замовників хвилює дане питання. Ціна збірної будови визначається в індивідуальному порядку, адже вона залежить від площі житла, особливостей планування та конкретних вимог клієнта. Якщо порівнювати вартість столичної нерухомості, купити модульний будинок у Києві – це дійсно раціональне та економічно вигідне рішення.

Крім того, компанія Unitbud пропонує максимально вигідні та прозорі умови. Співпрацюючи з нами, ви можете бути впевнені в тому, що реальність відповідатиме вашим очікування. Оплата послуг передбачає внесення трьох платежів (10, 40 та 50%) або двох (50 та 50%). Тобто, ви відразу оплачуєте лише завдаток, а на фінішній стадії будівництва перевіряєте відповідність результату проєкту, якість виконаних робіт та вносите решту суми. 

Які типи модульних будинків пропонує компанія Unitbud

Зважаючи на власні уподобання та конкретне призначення житла, ви можете вибрати розмір та конкретний вид збірної будови.

Типи модульних будинків від компанії Unitbud:

  • «базовий» – це будинки з готовим фасадом, вхідними дверима та усіма комунікаціями, але без освітлення, натяжної стелі, сантехніки, міжкімнатних дверей, кранів, вимикачів тощо;

  • «комфорт» – повністю готовий для проживання будинок із зовнішнім та внутрішнім оздобленням;

  • «преміум» – житло преміумкласу, в яке можна заїхати й жити, у процесі використовуються найкращі оздоблювальні матеріали та сучасне обладнання.

Ми пропонуємо модульні будинки в Києві, які дозволять вам створити затишну атмосферу та досягти максимального комфорту якомога далі від гучного міського шуму. Що вибрати для себе, вирішувати вам, але ми впевнені, що ви залишитесь задоволені результатом, адже для нас якість та ваш комфорт – першочергові завдання.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#купити модульний будинок в Києві #Cкільки коштує модульний будинок #компанія Unitbud
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...