• Головна
  • У Києві п’яний водій на автомобілі з “лисою” гумою скоїв ДТП: який вирок виніс суд
14:06, 28 лютого

У Києві п’яний водій на автомобілі з “лисою” гумою скоїв ДТП: який вирок виніс суд

У Києві п’яний водій на автомобілі з “лисою” гумою скоїв ДТП: який вирок виніс суд

Суд виніс вирок керманичу «BMW X5» за вчинення ДТП у стані алкогольного сп’яніння, яка трапилась 30 вересня 2022 року у столиці (ч. 2 ст. 286-1 КК України).

Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

В суді прокурори довели, що на момент скоєння дорожньо-транспортної пригоди водій був напідпитку та перевищив швидкість. Окрім того у автомобіля були зношені задні шини.

“Рухаючись з перевищенням швидкості, перетнувши подвійну суцільну смугу, водій «BMW X5» виїхав на зустрічну для виконання обгону автомобіля «Audi A4» та автомобіля «Seat Leon», який виконував поворот ліворуч на перехресті”, - йдеться в повідомленні.

Внаслідок аварії водій «Seat Leon» отримав тяжкі тілесні ушкодження.

Деснянський районний суд виніс вирок водію «BMW X5» у вигляді 5 років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами на 5 років.

Раніше ми писали, що експосадовця судитимуть за спробу заволодіти землями дитячого оздоровчого табору у Пущі-Водиці вартістю 27 мільйони гривень та збудувати там котеджне містечко.

Ще більше новин Києва, Київщини та України читайте в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua". Також не забувайте підписуватись.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ. ДТП #суд
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...