• Головна
  • Відновлення пошкодженого будинку на Соломʼянці: планують витратити 65 млн гривень, – ФОТО
10:39, 28 лютого

Відновлення пошкодженого будинку на Соломʼянці: планують витратити 65 млн гривень, – ФОТО

Відновлення пошкодженого будинку на Соломʼянці: планують витратити 65 млн гривень, – ФОТО

Для відновлення будинку в Соломʼянському районі Києва, що пошкодила російська ракета під час атаки на столицю 2 січня, планують витратити 65 мільйонів гривень.

Про це повідомили в КМДА з покликанням на заступника голови КМДА Вячеслава Непопа.

Досі не підписані на наш Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua"? Скоріше долучайтесь, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

У Києві відновлять багатоповерхівку на Соломʼянці, яка була пошкоджена в результаті ворожого обстрілуУ Києві відновлять багатоповерхівку на Соломʼянці, яка була пошкоджена в результаті ворожого обстрілуУ Києві відновлять багатоповерхівку на Соломʼянці, яка була пошкоджена в результаті ворожого обстрілу

Із бюджету міста планують виділити 45 мільйонів гривень для модернізації будинку. Також шукають партнерів, які б допомогли його додатково втеплити. Для цього потрібні ще 20 мільйонів гривень, – пояснює Непоп.

Найбільш пошкодженими внаслідок вибуху є три підʼїзди, у яких вигоріли квартири й шахти ліфтів. Цю частину будинку ремонтуватиме КП "Житлоінвестбуд-УКБ".

За словами заступника голови КМДА, відновлення будинку планують завершити до кінця літа 2024 року.

Власники квартир, що зазнали незначних пошкоджень, можуть отримати компенсацію від держави в сумі до 350 000 гривень. Для цього потрібно залишити заявку в застосунку «Дія».

Як ми повідомляли раніше, у селі Романівка, що у Вишгородському районі Київської області, відкрили новий міст через річку Ірпінь. Він був зруйнований під час активних бойових дій під Києвом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #відновлення #багатоповерхівка #кошти #війна #Соломʼянка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...