• Головна
  • Патріотичні тату для чоловіків
Новини компаній
17:00, 26 лютого

Патріотичні тату для чоловіків

Новини компаній

Патріотична мода сьогодні – серед найактуальніших трендів. Ми щодня бачимо українську символіку на одязі та аксесуарах. Та звичайно в ескізах тату, які дозволяють продемонструвати свою громадянську позицію та підтримку українських, державних та духовних цінностей. Все частіше чоловіки, незалежно від віку, обирають тату з патріотичною символікою. Мережа салонів VEAN TATTOO пропонує широкий вибір естетично довершених ескізів для чоловічих патріотичних татуювань, які будуть виконані на високому професійному рівні.

Патріотичні тату для чоловіків, фото-1

Ескізи патріотичних тату для чоловіків

Не варто думати, що чоловічі патріотичні тату обмежуються стилізованими зображеннями малого гербу, прапору або цитатами з національного гімну. Сьогодні, коли татуювання стало невід’ємною частиною масової культури, зображення патріотичного змісту дозволяють продемонструвати оточуючим своє відношення до подій в країні, висловити свою підтримку її героям, що відстоюють свободу, незалежність та територіальну цілісність. Досить часто патріотичні чоловічі тату виступають у ролі своєрідного маркера, що свідчить про переконання людини, її вірність національним духовним цінностям, любов до української культури та знання її історії.

Серед найбільш популярних патріотичних тату-ескізів, що обирають чоловіки:

  • Орнаменти у стилі української вишиванки – найчастіше, у червоно-чорному забарвленні. Такий малюнок може і масштабним, і досить мініатюрним, прикрашати шию, зап’ясток, плече або передпліччя. Чоловіки можуть обирати традиційний малюнок або надати перевагу його сучасній інтерпретації.
  • Для татуювання з прапором часто обирають зображення нестандартної форми. Іноді зображення просто виконують у жовто-блакитному забарвленні, аби надати йому патріотичного духу.
  • Зображення козаків у реалістичній манері – один з неймовірних популярних напрямків ескізів для чоловічих патріотичних татуювань. Такі татуювання є символом незламності духу, волі, рішучості та прагнення до свободи.
  • Карта об’єднаної України – виглядає дуже ефектно. Такий малюнок свідчить про бажання бачити рідну країну цілісною та єдиною. 
  • Різноманітні написи – цитати з гімну, українських пісень або відомих віршів. 

Обираючи та поєднуючи популярні, добре пізнавані українські символи, майстри створюють оригінальні ескізи для різних за тату, що втілюють у популярних стилях. Такі зображення в жодному випадку не втратять своєї актуальності: адже справжньому патріоту не потрібно особливих підстав, аби пишатися своєю батьківщиною. А в який спосіб це робити – особистий вибір кожної людини.

Патріотичні тату для чоловіків, фото-2

Що потрібно знати?

Цілком зрозуміле бажання хлопця зробити ефектне патріотичне тату. Проте, перш ніж обрати ескіз та виконати татуювання, варто обрати салон та записатись на консультацію до майстра, дізнатися про нюанси процедури, а також протипоказання до неї. Салон VEAN, що дбає про свою репутацію, не рекомендує робити процедуру:

  • неповнолітнім особам;
  • вагітним та годуючим;
  • людям, що страждають на захворювання серця та судин;
  • жінкам та чоловікам із захворюваннями крові;
  • при наявності алергічних реакцій на пігменти;
  • особам з розладами психіки.
Патріотичні тату для чоловіків, фото-3

Важливо пам’ятати, що будь-яке тату залишаєтесь на все життя. Отже, потребує максимально відповідального ставлення до вибору майстра та закладу для виконання тату. Мережа салонів VEAN TATTOO - ваша можливість отримати якісне та естетичне тату з глибоким патріотичним змістом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...