• Головна
  • Переможців міжнародного дегустаційного конкурсу Favorite Food & Drinks 2024 оголосять у квітні.
Новини компаній
17:00, 21 лютого

Переможців міжнародного дегустаційного конкурсу Favorite Food & Drinks 2024 оголосять у квітні.

Новини компаній

15 квітня у Києві в рамках Закритої зустрічі лідерів фуд-ринку відбудеться церемонія нагородження дегустаційного конкурсу Favorite Food & Drinks 2024

Смак - є визначальною складовою прихильності споживачів до продуктів зазначають провідні лідери харчової промисловості. Якщо споживач спробує продукт, а він йому не сподобається за смаком, то наступного разу він надасть перевагу продукту іншого виробника.

Саме тому лідери приділяють ретельну увагу покращенню органолептичних характеристик, надають продукцію на споживацькі та професійні дегустації, збирають зворотний зв’язок та удосконалюють харчові продукти. Перевірка продукту у неупереджених професійних експертів є ефективним та незамінним інструментом маркетингу.

Переможців міжнародного дегустаційного конкурсу Favorite Food & Drinks 2024 оголосять у квітні. , фото-1

Favorite Food & Drinks - визначна подія для професіоналів у галузі виробництва харчових продуктів. Це єдиний в Україні, незалежний, професійний дегустаційний конкурс з ретельно відібраною комісією неупереджених дегустаторів. До складу членів професійної дегустаційної комісії запрошено висококласних фахівців з ритейлу, ритейлу при АЗК, ГоРеКа: керівники відділів якості, власного виробництва, власних торговельних марок, а також експерти з національних компаній виробників, галузевих асоціацій та профільних інститутів.

Професійний дегустаційний конкурс Favorite Food & Drinks зарекомендував себе як майданчик першої презентації, тестування нових та інноваційних харчових продуктів, та платформа для отримання зворотного зв’язку від неупереджених експертів про традиційні продукти.

Favorite Food & Drinks став комунікаційною спільнотою, місцем зустрічі гравців всіх напрямів індустрії українського фуд-ритейлу, від крафтових до промислових виробників та імпортерів і представників торговельних мереж, ГоРеКа, об’єднуючи спільноту фудфахівців та демонструючи достойні приклади якості для наслідування.

Місія дегустаційного конкурсу – драйвити харчову індустрію через виявлення неупередженими професіоналами високоякісних харчових продуктів та насичення ними ринків ритейлу та ГоРеКа України

“Favorite Food & Drinks ставить перед собою амбітні цілі:

  • розвиток культури свідомого споживання харчових продуктів задля збереження здоров’я та підвищення якості життя;
  • надання додаткових цінностей харчовим продуктам для підвищення конкурентних позицій на внутрішньому ринку для збільшення експортного потенціалу;
  • просування бренду України на світових фудринках як країни-постачальника інноваційних, нових, традиційних та якісних харчових продуктів з високими органолептичними властивостями”, - говорить Олена Сініціна, засновниця та організаторка конкурсу.

Серед членів Дегустаційного комісії цього року:

  • Даля Завяцкієне, директорка департаменту власного виробництва NOVUS
  • Павло Чернецький, керівник відділу Продукти харчування ROZETKA
  • Юлія Голубкова, керівниця закупівель продукції категорії Ультра-Фреш Ашан Україна
  • Марія Степанюк, начальник відділу НАССР ЕКО МАРКЕТ
  • Наталія Пашова, технолог департаменту громадського харчування Епіцентр К
  • Богдана Леонова, директорка з розвитку холдингу інгредієнтних компаній Alma-Veko
  • Олексій Федоровський, дворазовий переможець України кавових чемпіонатів
  • Костянтин Грубич, експерт з якості, журналіст, телеведучий, автор рубрики “Знаю Споживаю” у “Сніданок з 1+1”
  • Крістіна Терлоо, комерційна директорка мережі спеціалізованих магазинів GRADUS, Доярочка
  • Марія Паска, керівниця напряму «Технології та інновації для ГоРеКа» Школи гостинного сервісу Horeca School, Завідувачка кафедри готельно-ресторанного бізнесу ЛДУФК ім. І. Боберського
  • та інші.

Даля Завяцкієне, що не вперше бере участь у конкурсі, прокоментувала: “Подібні конкурси дуже гарна мотивація виробникам України, це і інструмент маркетингу і привід зустрітися. Я б хотіла, щоб конкурс зростав. На Favorite Food & Drinks 2023 мене зацікавило багато нових продуктів, а особливим відкриттям стали учасники виробники молочних продуктів. Подібний дегустаційний конкурс - це виняткова можливість зустрітися на одному майданчику і ритейлу, і виробникам”.

Ірина Брицька, керівниця з клієнтського досвіду компанії, що працює під брендом KLO, членкиня Дегустаційної комісії 2023, розповідає: “Ми розвиваємо власний ритейл, як будь-яка мережа автозаправних станцій. Ми маємо власні фудмайданчики, ми маємо власні магазини для наших клієнтів, тому для нас важливо знати, що відбувається на фудринку. Нам було цікаво подивитися на якісь ексклюзивні виробництва, в першу чергу українські підприємства, тому що наша стратегія підтримувати українського виробника, щоб, можливо, почати співпрацю з цими виробниками. На конкурсі обрати виробника легше, тому що коли ти бачиш склад журі, бачиш якість організації конкурсу - ти розумієш рівень. І ті компанії, які взяли участь, а тим більше отримали нагороду, це дійсно потребує уваги”.

Дегустації проводяться "наосліп" за оціночним принципом на відповідність органолептичним показникам. Зразки між собою не порівнюються. Кожен якісний продукт має шанс на нагороду.

Прийом заявок на подавання продукції на незалежну професійну дегустацію розпочато. Favorite Food&Drinks запрошує виробників із усіх регіонів України взяти участь і поставити поряд зі своїм брендом заслужену відзнаку високої якості.

Прийом заявок триватиме - до 20 березня 2024 року

Професійні дегустації відбудуться - 26-27 березня 2024

Закрита зустріч лідерів food-ринку та Урочиста церемонія нагородження переможців відбудеться 15 квітня 2024

Податися на участь може будь-який виробник, що має юридичну особу, у тому числі ФОП та фермери, які виробляють та / або реалізують продовольчу продукцію, вироблену як в Україні, так і поза її межами.

Перемога в конкурсі надає право розміщувати зображення нагороди на упаковці продукції і отримати ще один драйвер для розвитку бізнесу.

Найкраще – до столу!

Офіційний партнер Favorite Food & Drinks 2024:Paperbag

Інформаційні партнери:

Posteat, Mind, The Page, Агропортал, АПК Інформ, Ділова Столиця, Депо, Перший Бізнесовий, Їzhakultura, Ukrainian Food Retail Alliance, U-Food Association, marketer.ua, founder.ua, economist.com.ua, Марко Пак, 44.ua, Напої. Технології та Інновації, Харчові Технології

Міжнародний інформаційний партнер:

Drinks+, Wine Travel Awards

Сайт проєкту: ffdu.com.ua

Слідкуйте за нами у соцмережах:

https://www.facebook.com/favorite.food.drinks

https://www.linkedin.com/company/favorite-food-drinks/?viewAsMember=true

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#конкурс виробників #кращі українські виробники #Favorite Food & Drinks 2024
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...