• Головна
  • Для київських поліцейських планують закупити планшети на 1,5 млн гривень
17:47, 19 лютого

Для київських поліцейських планують закупити планшети на 1,5 млн гривень

Для київських поліцейських планують закупити планшети на 1,5 млн гривень

Головне управління Національної поліції у місті Києві шукає постачальника планшетів для поліцейських. Вартість одного складає орієнтовно 8 022 гривні, а загалом купити хочуть 187 пристроїв.

Про це стало відомо з оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Ще більше новин читайте в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua". Там ми публікуємо ще більше новин, щоб ви завжди були в курсі всіх подій та нічого не пропустили.

ГУНП у місті Києві має намір отримати замовлені планшети не раніше 2023 року випуску до кінця квітня. Аукціон для обрання постачальника планують провести 21 лютого.

В оголошенні зазначається, що 21 лютого розпочнеться аукціон для обрання продавця 187 планшетів, загальною вартістю 1,5 млн гривень.

Відповідно до тендерної документації, планшети повинні мати не менше 8 ядер, з частотою не менш 2.0 GHz, оперативна пам’ять має бути не менше ніж 4 GB, вбудована пам’ять – не менше ніж 64 GB, підтримка карт пам'яті microSD до 1 Тб, операційна система Android версії не нижче ніж 13.0. Планшети також мають підтримувати SIM-карту – nano-SIM, мати порти USB Type-C та mini-jack 3,5mm, а також датчики наближення, освітлення, геомагнітний датчик і акселерометр.

Кожен пристрій для поліцейських має бути не раніше 2023 року випуску з гарантією не менше ніж 24 місяці та мати у своїй комплектації документацію, зарядний пристрій, інструмент для вилучення Sim-карти, кабель USB-C, захисне скло або плівку та власне сам планшет.

ГУНП у місті Києві очікує отримати планшетів до 30 квітня. Оплата має здійснитися протягом 60 днів з дня поставки.

Нагадаємо, ми писали про те, що Київська міська рада провела тендер на організацію онлайн-трансляцій засідань ради та її постійних комісій з березня по грудень 2024 року. За це з міського бюджету заплатять майже півмільйона гривень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #тендер #закупівля #планшети #поліція #патрульні
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...