• Головна
  • Систематично знущався над дружиною: у Києві судитимуть абʼюзера
15:38, 17 лютого

Систематично знущався над дружиною: у Києві судитимуть абʼюзера

Систематично знущався над дружиною: у Києві судитимуть абʼюзера

У Києві перед судом постане чоловік, який систематично здійснював психологічне насильство відносно жінки.

Про це повідомила пресслужба столичної поліції.

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua". Не забувайте підписуватись, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Правоохоронці зазначають, що протягом декількох місяців надходили повідомлення від киянки зі скаргами на жорстоку та агресивну поведінку її чоловіка відносно неї.

Поліцейські належним чином реагували на кожне звернення киянки та складали на порушника протоколи за вчинення домашнього насильства. Також були винесли термінові заборонні приписи, які передбачали заборону в будь-який спосіб контактувати з потерпілою, але чоловік продовжував вчиняти протиправні дії. Поліцейські повідомили кривднику про підозру за вчинення домашнього насильства, – зазначив слідчий Шевченківського управління поліції Альберт Сардарян.

Досудове розслідування завершено, а обвинувальний акт направили до суду.

Зловмиснику загрожує покарання від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин громадських робіт, арешт на строк до шести місяців, до п’яти років обмеження волі або до двох років позбавлення волі.

Крім того, ми писали про те, що столичні слідчі повідомили про підозру киянину, який вчиняв домашнє насильство щодо дружини. Тепер йому загрожує до п'яти років обмеження волі або до двох років позбавлення волі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #поліція #суд #насильство #абʼюзер #домашнє насилля
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...