• Головна
  • На Оболоні у Києві планують збудувати нове укриття за понад 45 млн гривень
15:46, 15 лютого

На Оболоні у Києві планують збудувати нове укриття за понад 45 млн гривень

На Оболоні у Києві планують збудувати нове укриття за понад 45 млн гривень

У Києві планують побудувати укриття подвійного призначення із захисними властивостями протирадіаційного сховища для Навчально-виховного комплексу по вулиці Героїв полку “Азов”. Роботи планують завершити майже за два роки, до 31 грудні 2025 року. Орієнтовна вартість складає понад 46,2 млн гривень.

Про це йдеться в оголошенні в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу "Головні новини Києва – 44.ua". Там ми публікуємо ще більше новин, щоб ви нічого не пропустили.

Згідно з повідомленням, 19 лютого заплановано проведення тендеру з визначення підрядника для будівництва споруди подвійного призначення із захисними властивостями протирадіаційного укриття. Роботи триватимуть до 31 грудня 2025. Орієнтовна вартість робіт – 46 млн 214 тис. 822 гривень.

Сховище планують звести для Навчально-виховного комплексу "Спеціалізована школа І ступеня з поглибленим вивченням англійської мови-дошкільний навчальний заклад "Перша Ластівка" Оболонського району Києва на земельній ділянці за адресою: вул. Героїв полку "Азов", 30-А.

Наразі триває подання тендерних пропозицій, крім того можливими учасниками аукціону вже було подано кілька запитань по процедурі.

Ми повідомляли, що філіал "Київзеленбуду" планує закупити 4007 м куб. ґрунтосуміші. За це можуть заплатити понад 3 мільйони гривень. З переможцем у торгах визначаться 13 лютого, проте мешканці Києва не схвалюють таких витрат.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #тендер #будівництво #укриття #протипадіаційне укриття #Оболонь #навчальний заклад #кошти
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...