• Головна
  • Сучасне лікування онкології в Києві
Новини компаній
09:00, 16 лютого

Сучасне лікування онкології в Києві

Новини компаній

Медичний центр "Клініка Мануфактура" – сучасний багатопрофільний медичний заклад.

У вересні 2023 року відкрився центр онкології на базі МЦ "Клініка Мануфактура".

Сучасне лікування онкології в Києві, фото-1

Променева або радіо-терапія призначена для лікування злоякісних та доброякісних пухлин, а також метастазів раку. Техніка базується на застосуванні високоенергетичних променів для знищення ракових клітин і може бути поєднана з хімієтерапією та/або хірургією. Певні види раку, виявлені на ранній стадії, можна вилікувати опроміненням.

Медичні апарати, якими виконують радіотерапію, називаються лінійними прискорювачами. Вони оснащені обладнанням для візуалізації, щоб лікарі могли точно контролювати, де знаходиться пухлина в тілі до та під час сеансів лікування. В Центрі Онкології МЦ «Клініка Мануфактура»ми використовуємо лінійний прискорювач «Elekta Infinity» для IMRT та IGRT променевої терапії від компанії Elekta.

Сучасне лікування онкології в Києві, фото-2

IGRT променева терапія - радіотерапія з наведенням зображення дозволяє виконати точне прицілювання дії іонізуючого випромінювання саме на ракові утворення, уникаючи під час терапії променевого впливу на здорові клітини та прилеглі тканини. Така техніка терапії не потребує анестезії і має менше побічних ефектів, аніж традиційні методи.

IGRT використовується при багатьох типах раку, включаючи ті, які розвиваються у спинному мозку, головному мозку, легенях, простаті, сечовому міхурі, стравоході, печінці, кістках тощо.

IMRT променева терапія - радіотерапія з модуляцією інтенсивності, під час якої пучки випромінювання приймають форму, що оточує зону безпосереднього лікування, запобігаючи впливові на інші тканини.

Ми використовуємо IMRT для лікування раку передміхурової залози, раку голови та шиї, легенів, мозку, печінки та молочної залози, рак шлунково-кишкового тракту, а також лімфоми, саркоми, гінекологічного раку та деяких видів раку у дітей.

В більшості випадків сеанси променевої терапії проводять амбулаторно. Тривалість сеансів терапії може бути різною, від 5 до 30 хвилин.

Центр онкології МЦ «Клініка Мануфактура»

Тел. +38 044 200 11 98

Адреса: Київська область, Києво-Святошинський район, с.Ходосівка, вул. Березова 2.

GPS-координати: 50.268282, 30.533124

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#лікування онкології київ #окоцентри київ #лікування онкології мануфактура
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...