• Головна
  • Вбивство київського баскетболіста у Німеччині: з'явились нові подробиці нападу
16:14, 12 лютого

Вбивство київського баскетболіста у Німеччині: з'явились нові подробиці нападу

Вбивство київського баскетболіста у Німеччині: з'явились нові подробиці нападу

Наразі у справі про вбивство 17-річного київського баскетболіста Володимира Єрмакова та поранення ще одного фігурують двоє підозрюваних, одного з яких вже звільнили з-під варти. Крім того, відомо ще про двох постраждалих, окрім юнаків з України.

Про це повідомляє t-online.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua" – джерело важливих, актуальних та перевірених новин.

Так, у штаб-квартирі поліції Ессена встановили групу підозрюваних осіб, які можуть бути причетні до скоєння злочину.

Є двоє підозрюваних, 14 і 15 років, з міст Гельзенкірхен і Герне. Спочатку їх заарештували, але пізніше 14-річного німця з грецьким корінням звільнили з-під варти, оскільки підозра проти нього не була підтверджена, – пише видання.

Водночас, 15-річного німця з турецьким корінням було взято під варту за серйозною підозрою в ненавмисному вбивстві, яку поліція та прокуратура в Ессені оголосили в понеділок. Він вже відомий поліції як злочинець "зі стажем".

Крім того, за даними правоохоронців, з Єрмаковим і Козаченком були 14-річний сирієць з Гельзенкірхена і 13-річна німкеня з ліванським корінням з Оберхаузена. Ці двоє підлітків також отримали серйозні поранення.

Як ми раніше повідомляли, у суботу, 10 лютого, невідомі вбили 17-річного баскетболіста юнацьких збірних України, киянина Володимира Єрмакова.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #баскетболіст #вбивство #кримінал #поліція #Німеччина #іноземці #правоохоронці
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...