• Головна
  • Проведи День закоханих у парку Співоче
Новини компаній
15:00, 12 лютого

Проведи День закоханих у парку Співоче

Новини компаній

14 лютого парк Співоче запрошує всіх бажаючих провести День закоханих на Фестивалі ліхтарів Lights&Dreams. Для гостей парку підготували валентинки з передбаченнями, тематичну шоу програму з аніматорами та розваги для дорослих і дітей.

В рамках Фестивалю можна буде зізнатися у коханні або навіть зробити оригінальну пропозицію руки та серця своїй другій половинці. Для цього треба написати про своє бажання у приватні повідомлення офіційної Instagram сторінки парку. Також в цей особливий день на Співочому буде працювати фотограф, який зробить професійні сімейні фото для всіх бажаючих.

Проведи День закоханих у парку Співоче, фото-1

“Романтичну атмосферу свята створять понал 50 000 ліхтариків, ілюмінаційні композиції, валентинки з передбаченнями та амури аніматори. Приходьте зі своєю другою половинкою, отримуйте нові враження від Фестивалю ліхтарів та запам’ятайте цей день назавжди!”, - кажуть організатори.

Нагадаємо, зараз у парку Співоче триває Фестиваль масштабних світлових інсталяцій Lights &Dreams, кожна з яких сягає від 3-х до 7-ми метрів у висоту. Окрім цього, фестиваль пропонує всім відвідувачам інтерактивні зони дозвілля, зони відпочинку, фаєр-шоу, шоу аніматорів, стилізовані фотозони, тематичні фуд-корти та багато іншого.

Придбати квитки можна на офіційному сайті Lights&Dreams.

або на касі парку Співоче. Подробиці - в Instagram та Facebook заходу.

Вхід для ЗСУ

та інвалідів I-II категорії безкоштовний

Де: парк Співоче (вул. Лаврська, 31)

Коли: 14 лютого

Вхід: платний

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#день закоханих Київ #афіша лютий Київ #співоче поле #14 лютого київ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...