• Головна
  • Захисникам та захисницям України пропонують безплатну перевірку зору, окуляри та лінзи: деталі
13:47, 9 лютого

Захисникам та захисницям України пропонують безплатну перевірку зору, окуляри та лінзи: деталі

Захисникам та захисницям України пропонують безплатну перевірку зору, окуляри та лінзи: деталі

Для отримання допомоги достатньо зателефонувати та записатись на консультацію у найближчий магазин мережі.

Компанія “Люксоптика”, що володіє найбільшою мережею оптик по всій території України, пропонує захисникам та захисницям свої безплатні послуги з перевірки зору. Якщо за результатами перевірки офтальмологами мережі військовим будуть призначені окуляри чи контактні лінзи, компанія також надасть їх безплатно.

Скористатися допомогою можна протягом всього 2024 року.

Отримати послуги можна в більшості з майже 230 магазинів мережі. Для максимальної зручності записатися на перевірку зору попередньо та проконсультуватись можна зателефонувавши до найближчого магазину “Люксоптики” у робочий час за номерами, вказаними на офіційному сайті.

Допомога надається безпосереднім учасникам бойових дій, що проходять службу у підрозділах Міністерства оборони України, Національної гвардії України, СБУ, Державної прикордонної служби України, які мають відповідну відмітку у військовому квитку від 24.02.2022 року або належать до штату військової частини. Для отримання послуг необхідно предʼявити посвідчення учасника бойових дій.

“Будь-яких слів вдячності від нас до українських військових замало. Тому долучаємося до підтримки і словом, і ділом. Приходьте, будь ласка, до нас у разі потреби!”, – запрошує військових директор з маркетингу мережі “Люксоптика” Іванцов Михайло. – І в повсякденному житті хороший зір вкрай важливий, а в умовах ведення бойових дій, навантажень та стресу його значення примножується. Оновити рецепт на окуляри, полагодити свої улюблені або замовити нові, підібрати контактні лінзи та засоби догляду за ними – це все до нас”.

Не забувайте підписуватись та читайте новини в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #військові #перевірка зору
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...