• Головна
  • Повітрофлотський проспект у Києві офіційно перейменували: подробиці
15:33, 8 лютого

Повітрофлотський проспект у Києві офіційно перейменували: подробиці

Повітрофлотський проспект у Києві офіційно перейменували: подробиці

У четвер, 8 лютого, під час засідання Київради було ухвалено рішення перейменувати Повітрофлотський проспект на проспект Повітряних сил України. За проголосувала більшість присутніх депутатів.

Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

Досі не підписані на наш Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua"? Тоді хутчіш долучайтесь та читайте новини Києва, Київщини та України, щоб завжди бути в курсі та нічого не пропустити.

Відсьогодні в Києві є проспект Повітряних сил України! Слава нашим захисникам! Слава Україні! - повідомив він.

Відповідне рішення ухвалила Київрада: "за" проголосували 58 депутатів, 5 - утрималися, а 27 не голосували.

Тому, вважаю, що час вже поставити крапку. Повітряні сили щодня і щоночі боронять небо, збивають дрони та ракети, що летять на українські міста та села. І наші захисники заслуговують на те, щоб висловити їм шану і вдячність!, — зазначив Кличко.

Раніше Кличко зазначав, що за нову назву Повітрофлотського проспекту виступали кияни, керівництво Генштабу та ГУР, а також самі військові та закликали депутатів Київради ухвалити відповідне рішення.

Нагадаємо, ми писали про те, що Головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний підтримав ідею перейменування Повітрофлотського проспекту в Києві на проспект Повітряних сил.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #перейменування #міський голова #Повітрофлотський проспект #Віталій Кличко #депутати #проспект Повітряних сил
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...