• Головна
  • "Мені страшно": в Києві 6-річний хлопчик викликав патрульних під час ракетної атаки на столицю, – ВІДЕО
11:23, 7 лютого

"Мені страшно": в Києві 6-річний хлопчик викликав патрульних під час ракетної атаки на столицю, – ВІДЕО

"Мені страшно": в Києві 6-річний хлопчик викликав патрульних під час ракетної атаки на столицю, – ВІДЕО

7 лютого, під час ранкової ракетної атаки на Голосіївській район столиці 6-річний хлопчик був сам вдома. Дитина не могла вийти з квартири та була дуже налякана вибухами, тому вирішила викликати патрульних.

Про це повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua". Там ми публікуємо ще більше новин, щоб ви завжди були в курсі.

Мені страшно. Я прокинувся сам удома та не знаю, де батьки. Допоможіть, – з такими словами зателефонував до поліції 6-річний хлопчик у Голосіївському районі Києва.

Хлопчик достеменно не знав домашньої адреси, проте зміг пояснити диспетчеру спецлінії, де мешкає, орієнтуючись на краєвид із вікна. Патрульні одразу прибули на допомогу дитині.

Пошуки рідних та безперервне спілкування з хлопчиком за зачиненим дверима. Ми змогли зв’язатися з матір’ю хлопця та повідомили їй про подію, – розповів Олексій Білошицький.

Як з’ясувалося, жінка поїхала на роботу та залишила дитину саму. Вона швидко повернулася додому та відчинила двері квартири. На щастя, дитина не постраждала.

Також ми повідомляли про те, що сьогодні, 7 лютого, рашисти завдали масованого ракетного удару по Україні. На Київщині зафіксовано падіння уламків збитих ракет у 8 населених пунктах у 2 районах. Пошкоджені 14 приватних та 2 багатоквартирних будинки. Також є двоє постраждалих осіб.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #хлопчик #поліція #дзвінок #патрульні #обстріл #вибухи #Олексій Білошицький
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...