• Головна
  • "Зелене" сортування: у Києві з'явився спеціальний сервіс із вивезення сміття
19:30, 6 лютого

"Зелене" сортування: у Києві з'явився спеціальний сервіс із вивезення сміття

"Зелене" сортування: у Києві з'явився спеціальний сервіс із вивезення сміття

У Києві почав працювати сервіс із вивезення сортованих відходів Recycle.

Видання "ТиКиїв" повідомило, що за допомогою додатку можна викликати кур'єра, який доставить пакунок зі сміттям у пункт прийому вторсировини.

"Зараз складні часи для України, та, на мою думку, питання екології завжди на часі. Завдяки застосунку Recycle кожна людина, сортуючі відходи в себе вдома, робить внесок у чистоту навколишнього середовища", - вважає СЕО Recycle Ксенія Устименко.

Recycle вже можна завантажити в App Store та Google Play. Далі треба буде створити замовлення, додати фото та опис, користуючись підказками.

Кур'єри Recycle приймають тільки ті відходи, які можуть переробляти в Україні. Перелік таких відходів також є у додатку.

Севіс має калькулятор вартості замовлення. Клієнт сам пропонує суму, яку він готовий заплатити кур'єру. Кур'єр також може запропонувати свій варіант винагороди. Якщо все узгоджено, курʼєр приїжджає за пакунком і везе його у пункт прийому вторсировини.

Також у Recycle є ще дві цікаві опції: безкоштовний вивіз та викуп відходів кур'єром. Щоб ними скористатись, потрібно накопичити достатню кількість, власне, відходів. Тоді кур'єру буде вигідно заробити на перепродажі вторсировини.

Кур'єри доправляють сміття до спеціалізованих пунктів прийому вторсировини, які перевірені Recycle. Вже звідти їх везуть на переробку.

Recycle має є систему контролю роботи кур'єрів. Ті мають надсилати фото- чи відеозвіти менеджеру по кожній заявці, як підтвердження, що вони дійсно доставили пакунок у певний пункт прийому. Якщо кур'єр порушує цю умову, то співпрацю з ним припиняють.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що на Київщині відкриють три лінії з переробки сміття.

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua". Не забувайте підписуватись та читайте новини, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #сміття #Recycle #Ксенія Устименко
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...