• Головна
  • В Києві відремонтували вже більше тисячі укриттів: деталі
17:20, 6 лютого

В Києві відремонтували вже більше тисячі укриттів: деталі

В Києві відремонтували вже більше тисячі укриттів: деталі

За останні два роки (2022-2023) в Києві провели ремонти у більш ніж 1,5 тисячах укриттів та сховищ.

Цього року, як повідомила КМДА, планують відремонтувати ще майже 300 укриттів, а також облаштувати кілька десятків нових.

"Для проведення ремонтів в укриттях і сховищах місто виділило районним державним у місті Києві адміністраціям майже 1,8 млрд грн. Адже переважна більшість захисних споруд перебуває на балансі районних служб. Райони визначають обʼєкти та перелік необхідних робіт, здійснюють закупівлі матеріалів та обирають підрядні організації. Адже йдеться про безпеку й захист людей, усі без винятку мають усвідомлювати відповідальність за якість та надійність виконаних робіт, максимально раціональний підхід до використання бюджетних коштів", - розповів заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Він нагадав, що у 2022 р. у столиці провели ремонтні роботи у 563 об’єктах фонду захисних споруд цивільного захисту, протягом минулого року - у більш ніж тисячі найпростіших укриттів.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у Києві відкрили перше в Україні смартукриття.

Також не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua". Там ми публікуємо ще більше новин, щоб ви завжди були в курсі всіх подій та нічого не пропустили.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#війна #Київ #укриття #Київрада #КМДА #Петро Пантелеєв
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...