• Головна
  • Благодійні концерти "НаШапку" у лютому
Новини компаній
15:00, 6 лютого

Благодійні концерти "НаШапку" у лютому

Новини компаній

У лютому відбудеться серія благодійних концертів «НаШапку», що традиційно проходять щочетверга:

8.02 - Оля Цибульська

15.02 - акустичний концерт Юрія Здоренко

22.02 - The Impresssions Jazz Quintet

29.02 - 12 років Горовому. Іменинник + друзі

#НаШапку - це серія благодійних концертів талановитих музикантів та митців, метою яких є забезпечити фронт - поранених військових - кістковими імплантами, лікарні - препаратами та устаткуванням, і продовжити підтримувати паліативних хворих по всій Україні. Вхід на всі концерти - безкоштовний. Під час виступів збирають донати, проводять креативні аукціони з незвичайними лотами.

Проект «НаШапку» був започаткований у Волонтерському центрі “Фролівська 9/11” у 2014 році з початком війни. Він мав на меті підтримку переселенців, що втекли від війни на Сході нашої країни та наших військових. Зараз перед нами нові виклики допомога ЗСУ, пораненим та паліативним хворим. Усіма цими питаннями опікуються наші друзі з Благодійного Фонду “СВОЇ.

Музика у буквальному сенсі може врятувати життя. Тому ми збираємося щочетверга, щоб зібрати кошти на кісткові імплантат для наших поранених.” - розповідає Соня Сотник, засновниця проєкту «НаШапку», радіоведуча.

Music for Victory!

8 лютого – ОЛЯ ЦИБУЛЬСЬКА

Pepper's Club, 18:00

Яскрава, талановита щира та відверта співачка Оля Цибульська запрошує долучитися до благодійного збору на концерті «НаШапку».

15 лютого - акустичний концерт Юрія Здоренко

Docker-G, 18:00

Юрій Здоренко – український рок-музикант, гітарист, співак, композитор, автор-виконавець. Один із засновників і учасник гуртів «Воплі Відоплясова», «Борщ», “ЯЯЯ” та ін. Ви почуєте гримучу суміш крутецьких піснь із репертуару цих гуртів в акустичному варіанті!

На бек вокалі Сергій Хіцун (+соло гітара) та Серафіма Здоренко.

22 лютого - The Impresssions Jazz Quintet

Pepper's Club, 18:00

Джазовий квінтет "Impressions" заснували відомі українські музиканти, що поставили перед собою мету популяризувати світову музичну культуру в Україні, українську — у світі. У репертуарі цього музичного проєкту — найвідоміші американські джазові стандарти українською та польською мовами в авторських аранжуваннях учасників проєкту Денніса Аду (труба) та Олександра Малишева (фортепіано).

"Львівський Френк Сінатра" — так неформально називають соліста проєкту "Impressions" всі, хто чув голос Павла Ільницького, – одного з найвідоміших джазових співаків України. Денніс Аду — один із найяскравіших джаз-лідерів і найвідоміший джазовий трубач України. На контрабасі та бас гітарі грає один із найвидатніших українських джазменів Микола Кістеньов, який співпрацює з низкою відомих виконавців, зокрема у складі гуртів "Pianoбой" та "Urban Gypsy". За фортепіано - один з найбільш віртуозних та творчих джазових піаністів України Олександр Малишев. За барабанами та перкусією Ярослав Борис – один із найперспективніших барабанщиків України, який неодноразово співпрацював з такими зірковими проєктами, як Гайтана, Ірина Білик, а також Інґрід Артур.

Під час повномасштабного вторгнення проєкт «Impressions» не залишається осторонь. Своєю творчістю музиканти хочуть підтримати Збройні Сили України, а також інші ініціативи, покликані допомагати постраждалим людям.

29 лютого - 12 років Горовому. Іменинник + друзі

Pepper's Club, 18:00

Руслан Горовий — український журналіст, автор відомого проєкту «Служба розшуку дітей», режисер-документаліст, письменник, поет і музикант.

Нарешті у Горового повноцінна днюха, яка буває лише раз на чотири роки. 12 років це вам не 48)))) Будуть цигани, ведмеді, заморські і обласні гості. Всі гроші - фонду "Свої" на кісткові імпланти для наших поранених.

Кинути #НаШапку віртуально можна просто зараз на сайті фонду СВОЇ: https://svoyi.org.ua/nashapku/

Дізнатися більше про проект:

FB: https://www.facebook.com/NaShapku

Telegram: https://t.me/nashapku

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#концерти на шапку #благодійні концерти #афіша Київ #події лютий
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...