• Головна
  • Мікрокредит в Києві - як можна взяти онлайн позику?
Новини компаній
17:32, 1 лютого

Мікрокредит в Києві - як можна взяти онлайн позику?

Новини компаній
Мікрокредит в Києві - як можна взяти онлайн позику?, фото-1

Завдяки активному розвитку ринкової економіки в Україні користувачі мають змогу обирати не тільки торгівельні центри та супермаркети для власних потреб та побажань, а й фінансові установи, які надають різного роду послуги, в тому числі і онлайн-кредитування. Однією з найпопулярніших позик на сьогоднішній момент є мікрокредит, який відрізняється невеликою сумою. Фінансові компанії дуже часто пропонують клієнтам кредити в розмірах до 10000 грн, причому мінімальний розмір позики в даному випадку становитиме 500 грн.

У випадку, якщо Ви зіткнулися з ситуацією, коли Вам терміново потрібна якась сума грошей, при цьому Ви точно знаєте, що протягом місяця зможете її повернути, мікрокредитування - це ідеальний варіант саме для Вас. На сьогоднішній день існує можливість обрати варіант мікрокредитування не тільки в офлайн установі, прийшовши особисто, а і використовуючи будь-яку банківську карту. Взяти позику онлайн не тільки можливо, а й досить вигідно.

Переваги онлайн-позик та мікрокредитування

Якщо звернутися до популярних фінансових установ, які надають послуги протягом багатьох років, Ви гарантовано зможете отримати вигоду від кредитування і сплатити мінімум відсотків. Наприклад, звертаючись в компанію AVO CREDIT, Ви можете просто зараз оформити мікрокредит терміном на 42 дні. Такий вид позики буде можливо оформити онлайн всього протягом декількох хвилин. Для оформлення Вам не потрібно буде надавати великого пакету документів, потрібні лише:

  • Паспорт.
  • Ідентифікаційний код
  • Мобільний телефон.
  • Банківська картка.

Розгляд заявки для видачі подібних кредитів відбувається досить швидко - всього протягом декількох хвилин, а крім того, відсоткова ставка по вашому кредиту може бути знижена і становитиме всього 2,2% на день (детальніше з умовами можна ознайомитись на офіційному сайті компанії). Обмежень за віком для мікрокредитування майже немає - повнолітня особа від 18 років може вибрати для себе такий тип кредитування.

На сьогоднішній день мікрокредитування - це гарний варіант в тому випадку, якщо необхідно дуже швидко отримати певну суму коштів, а Ви не маєте змоги попросити допомоги ніде з іншої сторони. Головним фактором успіху в мікрокредитуванні стане звернення у перевірену компетентну установу, яка може запропонувати вигідні умови та швидкий розгляд заявки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...