• Головна
  • Як виглядати стрункішою: відома стилістка розкрила киянкам хитрощі
ЕКСКЛЮЗИВ
15:24, 29 січня

Як виглядати стрункішою: відома стилістка розкрила киянкам хитрощі

ЕКСКЛЮЗИВ
Як виглядати стрункішою: відома стилістка розкрила киянкам хитрощі

У світі моди вміння підбирати одяг — це не просто навичка, а справжнє мистецтво, яке є ключем до відчуття комфорту у власному тілі. Вибір правильного гардеробу може стати тим самим чарівним жезлом, що відкриє перед вами безмежні можливості підкреслення вашої природної краси.

Сьогодні ми розглянемо кілька способів здаватися більш стрункою за допомогою вдалого вибору одягу разом з креативним fashion-стилістом, експертом з моди, інфлюенсером Анною Романько.

Стилістка Анна Романько

Стилістка Анна Романько

Сукня на запАх

Жіночна сукня на запАх, вигадана Діаною фон Фюрстенберг, не просто завоювала світ моди - вона стала витонченою класикою.

«Сукня на запАх миттєво перетворює нас у максимально жіночих і ніжних красунь. Таємниця її привабливості полягає в грайливому V-подібному декольте, яке елегантно підкреслює шию, роблячи її трохи довшою. Виразна талія та спідниця, яка дозволяє вправно приховати надмірний об'єм у стегнах, роблять фігуру стрункою та гармонійною», - зазначає Анна.

Сукня на запАх

Сукня на запАх

Оптимальний вибір для створення візуальної ілюзії стрункості – це сукня із вертикальним принтом.

Прямі брюки

Прямі брюки не лише вписуються в традиційні модні тенденції, а й мають універсальність, яка дозволяє їм гармонійно поєднуватися з різними стилями. Вибір варіантів комбінування відкриває для вас безліч стильних можливостей: топ та коктейльний піджак, класична футболка і спортивна куртка…

Важливо відзначити, що брюки прямого крою можуть бути вашим найкращим союзником в створенні візуальної стрункості.

Прямі брюки

Прямі брюки

«Слухайте деталі: основним лайфхаком є вибір оптимальної довжини брюк. Уникайте вкорочених штанів, навіть якщо збираєтесь комбінувати їх зі спортивним взуттям. Довгі прямі брюки створюють ілюзію витягнутих ніг та виглядають елегантно. Також раджу віддати перевагу посадці на талії, навіть якщо не збираєтесь брати ремінь», - радить Анна.

Подовжений жакет

Подовжений жакет — це не просто елемент гардеробу, це справжня модна слабкість нашої експертки.

Як зазначає Анна, завдяки різноманіттю кроїв, кожна жінка зможе обирати той, який найкраще відповідає стилю і настрою.

Подовжений жакет

Подовжений жакет

«Якщо вам до вподоби андрогінний образ, чоловічий крій стане відмінним вибором. Прямий, строгий силует подовженого жакету дозволить виглядати елегантно у будь-яких обставинах. Для прихильниць більш жіночних форм і контурів ідеально підходить звужений варіант. Цей крій підкреслить талію, надасть витонченості, і виділить плечі», - розповідає Анна.

Виразні плечі стануть відмінним рішенням для тих, хто бажає збільшити верхню частину тіла та вирівняти пропорції.

V-подібний виріз

Виріз у формі літери V «витягує» фігуру.

Минулого разу ми зупинялися на V-подібному вирізі, розглядаючи ефекти сукні на запАх. Проте, цей ефект можна досягти не лише вибираючи вечірні вбрання. Футболки та блузи з аналогічним вирізом стануть чудовими повсякденними варіантами, доповнюючи ваш гардероб стильно та ефектно.

V-подібний виріз

V-подібний виріз

Не менш вражаючим виглядає топ із V-подібним вирізом, який став справжнім хітом серед жінок, які обожнюють комфортні прямі джинси та елегантні спідниці середньої довжини (міді).

Холодні та темні відтінки

Не можна не враховувати важливість вибору кольорів у гардеробі, адже вони мають значний вплив на те, як сприймають вашу фігуру оточуючі. Оберіть холодні кольори, які створюють візуальний ефект витягнутої фігури.

Холодні та темні відтінки

Холодні та темні відтінки

Сміливо експериментуйте з більш цікавими та насиченими відтінками, які додадуть образу виразності та індивідуальності. Зазначимо, що відтінки можна також підбирати враховуючи сезон. Наприклад, осінній період може вдихнути в гардероб глибокі зелені чи темно-сині тони.

Влітку прекрасно виглядають пастельні холодні відтінки.

Довгі підвіски

Прикраси є чудовим засобом для створення акценту, який додасть стрункості та гармонії вашій фігурі.

Важливо враховувати не лише саму підвіску, але й її взаємодію з іншими елементами вашого образу.

Довгі підвіски

Довгі підвіски

«Для вечірки ви можете обрати підвіску з камінням, а для невимушеної прогулянки ідеальним варіантом стане підвіска в стилі бохо: легка, натурального кольору», - зазначила Анна.

Паски і ремені

Відзначимо ще раз, що виділена талія – це не тільки надзвичайно жіночно, але й практично.

Використання ременю, мабуть, є одним з найпростіших способів досягти цього ефекту. Для жінок з пишними формами ідеально підійде широкий пояс. Струнким дамам рекомендується використовувати тонкі ремінці різних кольорів.

Паски і ремені

Паски і ремені

«Якщо ви помітили, що щось не гармонує в образі, будьте готові замінити або ремінь, або сам одяг. Довіряйте внутрішньому критику – він завжди скаже, як правильно підкреслити фігуру. Важливо враховувати, що пояс підходить не до всіх моделей одягу, наприклад, до суконь на запАх чи тих, що акцентують увагу на грудях», - каже Анна.

Взуття

Найпростіший спосіб візуально зробити фігуру стрункішою - це правильно підібрати туфлі.

Оптимальним варіантом є невеликий каблук.

Взуття

Взуття

Обирайте туфлі з гострим носком, оскільки вони візуально подовжують ноги. Квадратний носок може виглядати масивно, тому його краще уникати. Також, не забувайте про зручність.

Нагадаємо, що раніше ми писали про те, що носили киянки 100 років тому, та як змінювалась мода у столиці, - РАРИТЕТНІ ФОТО.

Хочете дізнаватись ще більше новин Києва, столичного регіону та України? Тоді хутчіш долучайтесь до нашого Telegram-каналу "Головні новини Києва – 44.ua".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #новини #поради стилістки
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...