• Головна
  • Металочерепиця – матеріал для довговічного, стильного і недорогого даху
Новини компаній
13:00, 29 січня

Металочерепиця – матеріал для довговічного, стильного і недорогого даху

Новини компаній
Металочерепиця у профилі Monterrey, колір RAL3009

Металочерепиця у профилі Monterrey, колір RAL3009

При будівництві власного котеджу у багатьох постає питання вибору покрівельного матеріалу. Звісно, хочеться і гарно, і якісно, і недорого, і щоб матеріал можна було отримати на об’єкті за першої потреби, а не чекати на його поставку місяць чи три. До такого матеріалу сміливо можна віднести металочерепицю. У неї існує багато різних форм профілю, метал різної якості, здатний прослужити більше 50 років і виготовляється металочерепиця під замовлення в Україні на протязі декількох днів. З урахуванням термінів доставки по країні ви можете отримати покрівлю максимум через тиждень після замовлення, але у більшості випадків за два-три дні матеріал потрапляє вже на будівництво. Колірна гама, як і асортимент форм профілю, дуже широка, тож підібрати металочерепицю можна під будь-який дизайн будинку, як по формі, так і по кольору.

Щоб правильно обрати металочерепицю, треба визначитись з основними вимогами до покрівлі. Це може бути певна форма хвилі, якість металу чи ціна, за межі якої ваш бюджет не дозволяє виходити. Навіщо це, зараз пояснимо.

Металочерепиця виготовляється тільки під замовлення із вже пофарбованої оцинкованої рулонної сталі, листами потрібної вам довжини (згідно з розмірами даху), але фіксованої ширини. Тобто на заводі металочерепиці присутній певний перелік готового металу в рулонах з різним покриттям і кольором від закордонних і вітчизняних виробників покрівельної сталі, і з цього переліку металу ви можете замовити виготовлення металочерепиці потрібної вам форми хвили.

Модульна металочерепиця Ruukki Finnera, колір RR2H3 (графіт)

Модульна металочерепиця Ruukki Finnera, колір RR2H3 (графіт)

Метал, який вам можуть запропонувати для виробництва замовлення, відрізняється за товщиною, кількістю антикорозійного шару і типом полімерного кольорового покриття. Від усіх цих параметрів залежить як довговічність, так і вартість металочерепиці.

Товщина металу пропонується в межах 0,4–0,5 мм і впливає на жорсткість металочерепиці і найбільше на її вартість. Тонкий метал коштує дешево, але він більше схильний до деформацій, як при монтажі, так і в процесі експлуатації даху, тому слід обирати товщину хоча б 0,45 мм.

Цинковий шар захищає метал від корозії і подовжує термін служби матеріалу, тому слід звертати увагу на його кількість, яка зазвичай вказується у характеристиках. Найкращим вибором буде 275 г цинку. Мінімальні вимоги по українському ДБН 140 г, але можна зустріти і 80. Звісно, коли на металі мало цинку, то і термін служби його буде не великий (2–3 років до появи видимих осередків корозії).

Металочерепиця з високою хвилею – Ruukki Armorium, колір RR887 (каштановий).

Металочерепиця з високою хвилею – Ruukki Armorium, колір RR887 (каштановий).

Від полімерного покриття залежить як колір покрівлі, так і фактура. Є матове покриття різних типів, і глянцеве, що впливає виключно на зовнішній вигляд поверхні. В якості полімеру найчастіше застосовується Polyester, та найкращим буде покриття на основі поліуретану. Від якості покриття залежить стійкість кольору до впливу ультрафіолету, а також воно є додатковим захисним шаром для антикорозійного покриття.

Що до форми хвили, то слід зауважити, що для виробництва кожного профілю металочерепиці використовується своя виробнича лінія. Лінію металочерепиці не вийде налаштувати по замовленню клієнта на іншу форму, тому при замовлені металочерепиці на певному заводі слід виходити із запропонованих вам форм хвилі і наявного металу. В Україні дуже багато заводів металочерепиці, на кожному є своя унікальна форма металочерепиці і ексклюзивний перелік металу певних виробників різної якості і ціни, тому якщо того що вам потрібно немає на одному заводі, можна знайти на іншому.

Не всі заводи працюють з кінцевим споживачем, а ті що мають таку послугу, як правило, для приватного клієнта виставляють ціни вище ринкових, щоб знизити навантаження на відділ продажу, основне завдання якого обслуговувати будівельні і торгівельні компанії, які купують регулярно і багато. Цей факт звісно ускладнює пошук і придбання необхідної металочерепиці, але вихід є. Ви можете звернутися до дилера, який співпрацює з багатьма заводами і має знижки від виробника. В одному місці можна подивитися зразки від різних виробників, отримати кваліфіковану консультацію що до вибору металочерепиці і замовити покрівельні матеріали з доставкою на об’єкт. До того ж компанії, які спеціалізуються на комплексному продажі покрівельних матеріалів пропонують послуги із заміру і розрахунку усіх необхідних матеріалів на дах.

Одне з таких місць — інтернет-магазин КиївДах. На сайті зібрані майже усі існуючі види металочерепиці від багатьох виробників, широкий вибір металу різної якості і актуальні ціни із зазначенням знижок, які залежать від кількості матеріалів в замовленні. Асортимент металочерепиці і усіх необхідних комплектуючих на сайті KIEVDAH здатний задовільнити потреби будь якого клієнта як по якості, так і по ціні. До того ж команда професіоналів виконує заміри покрівлі, економний розрахунок матеріалів і доставляє усе на об’єкт у найкоротші терміни.

А для людей, постраждалих від російської агресії на сайті KIEVDAH працює державна програма по відновленню зруйнованого житла. Ви можете розрахуватись картою єВідновлення як онлайн, через корзину сайту, так і в офісі, за допомогою терміналу. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#металочерепиця #купити #ціна #kievdah #єВідновлення
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...