• Головна
  • Виготовлення картонних коробок
Новини компаній
12:45, 26 січня

Виготовлення картонних коробок

Новини компаній

Якісні картонні коробки можуть бути актуальними у найрізноманітніших ситуаціях. Зазвичай їх обирають для великих корпоративних замовлень, аби забезпечити своїй продукції більш привабливий вигляд та надати їй відповідного статусу.

Сьогодні, коли компанії змагаються в рівні сервісу, якість пакування відіграє не останню роль. Ті, хто працює в економ-сегменті ринку, зазвичай упускають цей аспект. Але в таких випадках вартість товару та якість його упаковки відповідають одна одній. Якщо ж ви пропонуєте клієнтам товари, котрі належать до середньоцінового та елітного сегментів, важливо пам’ятати, що красива коробка створює додаткову цінність. Це саме та перевага, про яку часто розповідають експерти з сервісу. Давайте більш детально розглянемо, чому варто звернутися до надійної команди фахівців, котра може виготовити картонну упаковку.

Виготовлення картонних коробок, фото-1

Фактор 1: практичність

Якісна упаковка з мікрогофрокартону виконує конкретне практичне завдання. Вона захищає той товар, який знаходиться всередині. Також така коробка не дає товару втратити форму. Вона сприяє тому, аби адресат отримав річ у цілісному вигляді та гарному стані. А тому практична роль цієї тари є надзвичайно важливою.

Фактор 2: естетика

Дехто ставиться до цього чинника несерйозно, але таке сприйняття є даремним. Важливо розуміти те, що ми не лише використовуємо практичні параметри та характеристики речі, а й згадуємо, як вона у нас з’явилася. Той момент, коли людина уперше бере до рук стильно оформлену коробку, відкриває її та дістає річ, закарбовується в пам’яті. Звісно, красива упаковка не може підміняти собою емоції від придбання чи подарунка. Але вона створює саме те враження, яке лишатиметься з людиною та згадуватиметься щоразу, коли вона діставатиме річ для користування чи дивитиметься на неї.

Сьогодні можна побачити багато напрацювань на тему так званої «економіки вражень». Це про те, аби зачепити увагу споживача, запам’ятатися йому. І саме в цьому руслі розглянемо наступну перевагу, котру забезпечують якісні картонні коробки на замовлення.

Фактор 3: упізнаваність

Ви хочете, аби ваш бренд дійсно впізнавали та запам’ятовували? Значить – ваша продукція має надходити клієнтам у якісній брендованій упаковці. Якщо вас цікавить виробництво коробок з картону, то компанія «ГудвіллПак», – виробник упаковки, послуги якого стануть актуальними для вас. Пропонуючи своїм клієнтам виготовлення картонних коробок під замовлення, вона забезпечує цій упаковці відмінний баланс між практичними та естетичними параметрами. Якісний гофрокартон – це саме той матеріал, з якого типографія «GodwillPack» виготовляє брендовану упаковку. Це поліграфічне підприємство працює в Києві, але надсилає замовлення клієнтам з усієї України.

Виготовлення картонних коробок, фото-2

Фактор 4: імідж

Коли ваш товар приїздить до споживача в красивій упаковці, це виконує одразу кілька важливих завдань:

  • Показує ставлення. Ви даєте своєму клієнту зрозуміти, що цінуєте його та переймаєтеся тим, яке враження справить на нього взаємодія з вашою компанією.
  • Вказує на престиж. Іноді керівники компаній хибно вважають, що затрати на гарну упаковку є даремними, оскільки вони нібито здорожчують собівартість. Але це неправда. Хороша коробка додає цінності продукту, який знаходиться всередині. Тож ви можете, відповідно, підвищити його ціну – і це буде обґрунтовано.
  • Розширює можливості. Красиво запакований товар – це не лише придбання для себе, а й ідея подарунка. Тож якщо ви хочете, щоб вашу продукцію дарували та асоціювали з супутником свят, хороша коробка для – це своєрідний must have.

Отож, обирайте для свого товару стильні та якісні коробки і користуйтеся усіма їх перевагами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...