• Головна
  • В Україні створено ініціативу "Одна за одну", яка допоможе забезпечити військовослужбовиць якісною білизною
Новини компаній
17:00, 25 січня

В Україні створено ініціативу "Одна за одну", яка допоможе забезпечити військовослужбовиць якісною білизною

Новини компаній

Український бренд жіночої білизни brabrabra розпочав кампанію «Одна за одну» для забезпечення якісними комплектами жінок-військових та актуалізації теми. Бренд створив спеціалізовані комплекти спіднього для військовослужбовець. До кожного комплекту входить топ та двоє трусиків.

Проблема забезпечення військовослужбовиць комфортною білизною існує давно, хоча в ЗСУ служить вже близько 62 тисяч жінок. Восени Міністерство оборони України повідомило, що поставили на забезпечення жіноче спіднє, але його видають лише у двох екземплярах на два роки. Цієї кількості недостатньо, тому до розв'язання проблеми долучились фонди та бізнеси.

Розробка тактичної білизни від brabrabra тривала рік, під час якої компанія провела масштабні дослідження спільно з фондом Arm Women Now та рухом Veteranka. Залучили понад 50 військовослужбовиць, завдяки яким вдалось виявити головні проблеми: на білизні заважають застібки на спині, регулятори на бретелях та каркаси, топи при активному використанні натирають соски. Виникають й інші складнощі:

«Були моменти, коли при виконанні своїх обовʼязків білизна не тримала й просто випадали груди», – ділиться військова з позивним «Піранька», Arm Women Now.

«Відчуття натертості, лямка, що відпала й яку треба шукати під броником, РПСкою й трьома шарами одягу, трохи відволікають», – додає військова з позивним “Мать”, учасниця руху Veteranka.

Нова білизна для військовослужбовиць суттєво відрізняється від звичної та має знімні вкладки в чашках; подвійний шар попереду для додаткового ущільнення та захисту забезпечує циркуляцію повітря, виведення вологи та тепла назовні.

Кампанія “Одна за одну” надає можливість цивільним подбати про захисниць та спільними силами підтримати жінок у ЗСУ.

При купівлі білизни з лімітованої колекції brabrabrave, дві військовослужбовиці отримують комплекти, де один йде від купівлі з колекції, а другий – від бренду.

Кампанію “Одна за одну” підтримали благодійний фонд Arm Women Now та рух Veteranka, через які бренд передає захисницям спеціалізовану білизну, а також телеведуча та акторка Олена Кравець.

За словами Олени Кравець, ініціатива “Одна за одну” дуже важлива, бо вона про підтримку, людяність, розуміння та головне – про турботу та піклування. Бо саме так піклуються одна про одну найкращі подруги та рідні жінки.

«Не кожна з нас зараз захищає країну зі зброєю в руках, але майже кожна має розуміння, що таке незручна білизна і як це іноді дратує. Особливо, під час виконання важливих завдань. Тому, якщо ми тут, в тилу, можемо допомогти нашим захисницям забезпечити зручність та комфорт у питанні білизни – вважаю, ми маємо зробити це», – підтримує Олена.

Телеведуча зазначила, що все починається начебто з дрібниць, з товщини шва та мʼякості тканини. Але саме це і є запорукою фізичного комфорту військовослужбовиць та їхнього настрою, в тому числі і бойового. А в деяких випадках комфортна білизна навіть стає життєво важливою:

«На мою думку, коли є відчуття дискомфорту під формою, шкіру натирає застібка бюстгальтера або неможливо поправити лямку під броніком – це дратує і забирає на себе увагу. А отже – зменшує зосередженість та ясність думок», – доповнює Олена Кравець.

У такий спосіб бренд зі своєю кампанією “Одна за одну” зможе частково закрити потреби в білизні та підтримати військовослужбовиць.

Довідково

brabrabra — український бренд комфортної жіночої білизни з широкою розмірною сіткою, заснований у 2016 році. У продуктовій лінійці бренду 88 розмірів та 70 посадок комфортних бра та трусики від XS до 4XL з інноваційними технологіями пошиття. Місією brabrabra є забезпечення кожної жінки якісним спіднім, незалежно від розміру, роду діяльності та активності.

За інформацією звертайтеся [email protected]

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...