• Головна
  • Мав зв’язки у ТЦК: у Києві викрили чоловіка, який за гроші обіцяв призовникам уникнути служби
09:49, 24 січня

Мав зв’язки у ТЦК: у Києві викрили чоловіка, який за гроші обіцяв призовникам уникнути служби

Мав зв’язки у ТЦК: у Києві викрили чоловіка, який за гроші обіцяв призовникам уникнути служби

У Києві затримали чоловіка, який, маючи зв’язки з посадовцями одного зі столичних ТЦК, обіцяв військовозобовʼязаним допомогти уникнути військової служби. Свої послуги оцінив у 3500 доларів США.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Києва.

Актуальні, важливі та перевірені новини Києва, Київщини та України читайте в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua".

Правоохоронці викрили мешканця Вінницької області в отриманні неправомірної вигоди. Поліцейські встановили, що фігурант пообіцяв чоловіку призовного віку посприяти в знятті його з військового обліку.

"Клієнт" мав сплатити чоловікові 300 доларів США за вплив на посадовця одного з територіальних центрів комплектування, а також 2900 доларів, які за словами посередника, він мав передати посадовцю ТЦК для прийняття необхідного рішення, – розповіли в пресслужбі.

Чоловіка затримали під час отримання частини "гонорару". За цим фактом відкрито кримінальне провадження, а зловмиснику повідомили про підозру.

На час досудового розслідування суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 150 тисяч гривень.

Раніше ми повідомляли, що у Києві чоловіка викрили на отриманні грошей за виготовлення документів про непридатність до військової служби.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #ухилянти #кримінал #ТЦК #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...