• Головна
  • Росіяни здійснили ракетну атаку на Київ: є постраждалі, жертви та руйнування, – ФОТО
09:42, 23 січня

Росіяни здійснили ракетну атаку на Київ: є постраждалі, жертви та руйнування, – ФОТО

Росіяни здійснили ракетну атаку на Київ: є постраждалі, жертви та руйнування, – ФОТО

Сьогодні зранку, 23 січня, російські окупанти атакували ракетами столицю. В результаті цього відомо про значні руйнування: є загоряння автомобілів, пошкодження будинків та садочку. Окрім того, у Києві є постраждалі та загиблі.

Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко, пресслужба КМВА, Поліція Києва та ГУ ДСНС у м. Києві.

Ворог завдав ракетного обстрілу по Києву, Нацполіція

Ворог завдав ракетного обстрілу по Києву, Нацполіція

Ще більше новин читайте в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua". Також не забувайте підписуватись.

Ворог завдав ракетного обстрілу по Києву

Сьогодні з ранку у Києві було чутно вибухи. Окупанти здійснили ракетну атаку по декількох районах столиці. Мер Києва повідомляє, що у різних районах були влучання у житлові будівлі, автомобілі та на території дитячого садочку.

Ворог завдав ракетного обстрілу по Києву, Нацполіція

Ворог завдав ракетного обстрілу по Києву, Нацполіція

У Києві внаслідок російської ракетної атаки станом на 09:30 постраждали 18 людей. Із них 13 – госпіталізовані, в тому числі троє дітей. Тринадцятирічному хлопцю та чотирьом дорослим медики надали допомогу на місці. А одному, 13-річному хлопцю, надали допомогу на місці, – пише Віталій Кличко.

Він також додає, що у житловому будинку Святошинського району в одній із квартир виявили не здетоновану бойову частину ракети – людей евакуйовують із будинку.

На жаль, у столиці є і жертви. У Київській міській військовій адміністрації повідомили про загиблу жінку внаслідок атаки ракетами.

Станом на 8:20 начальник КМВА Сергій Попко повідомляє про наслідки ракетної атаки у 4 районах Києва.

  • Святошинський район

загоряння припаркованих автомобілів; загоряння квартири в багатоповерховому житловому будинку; пошкодження нежитлової забудови;

  • Дарницький район

падіння уламків на дах багатоповерхового житлового будинку (без подальшого горіння); та на територію дитячого садочку (без руйнувань та пожежі).

  • Солом’янський район

в багатоквартирному будинку вибуховою хвилею вибило вікна. Крім того, у кількох квартирах сталося загоряння. Також руйнувань зазнала двоповерхова нежитлова будівля.

  • Печерський район

пошкодження нежитлової будівлі. Під час ліквідації пожежі виявили одного потерпілого. 

Пізніше, очільник столиці Віталій Кличко, повідомив, що постраждала жінка вижила і наразі в лікарні.

Крім того, в пресслужбі Укрзалізниці зазначили, що внаслідок обстрілу пошкоджено спортивний комплекс Укрзалізниці в Києві. Одну людину поранено. Наразі на місці працюють вибухотехники та ДСНС.

Щодня на "Локомотиві" тренується понад півтисячі дітей залізничників та з тимчасово переміщених родин, зокрема з Маріуполя, Мелітополя, Херсона... На щастя, в момент події дітей на території комплексу не було, – йдеться в повідомленні.

Як ми розповідали раніше, 2 січня під час ракетного обстрілу Києва ворожа російська ракета влучила в один із лікувальних закладів столиці. Там проходять реабілітацію поранені та травмовані захисники України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #обстріл #війна #пошкодження #ракети #росіяни #будинки #уламки #ППО #Віталій Кличко #КМВА
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...