• Головна
  • Вжух - і чисто: ТОП-5 фірм, які зроблять вам хімчистку меблів в Києві
17:00, 23 січня

Вжух - і чисто: ТОП-5 фірм, які зроблять вам хімчистку меблів в Києві

Вжух - і чисто: ТОП-5 фірм, які зроблять вам хімчистку меблів в Києві

На жаль, свята лишають по собі не лише приємне. Буває й так, що з наслідками свят не можна впоратись самотужки.

Журналісти 44.ua подивились, що у столичному регіоні з хімчисткою меблів. Висновок - все в порядку!

Ваші дивани, крісла, м'які стільці, матраци, подушки та ковдри, килими та паласи можна зробити чистенькими швидко та у зручний для вас час. Бо все це входить до прейскуранту хімчисток, а їхні спеціалісти виїжджають на дом (або в офіс).

Вжух - і чисто: ТОП-5 фірм, які зроблять вам хімчистку меблів в Києві, фото-1, Pixabay

Pixabay

Звісно, хімчистка - це не тільки видалення плям. Це ще й дезинфекція, видалення паразитів та плісняви, усунення неприємних запахів та найчастіше обробка тканей спецзасобами після чищення. Все це входить до "пакету". Відрізняються ціни та виробники обладнання.

"Начисто"

Ця компанія приводить до ладу меблі не лише в Києві, а й в Запоріжжі та Одесі. Вона використовує німецьке обладнання (маєте знати, що коли йдеться про німецьке обладнання, то це найчастіше Kaercher) та зазначає, що має "технологічну карту створення безпечних і якісних сумішей для чищення".

Крім того, фахівці "Начисто" можуть подбати про ваше авто та зробити генеральне прибирання в приміщенні.

Вжух - і чисто: ТОП-5 фірм, які зроблять вам хімчистку меблів в Києві, фото-2, Pixabay

Pixabay

Ціни. Від 70 грн за подушку; почистити диван - від 1,1 тис грн. Очищення килимів коштуватиме від 100 грн за кв. м.

Контакти: +38(068)6778858; +38(093)6778858.

Neoclean

Ця фірма використовує німецьке та американське обладнання, робить аквачистку та вакуумне висушування. "Після цієї процедури диван залишається трохи вологий і самостійно висихає через 6-8 годин", - попереджають фахівці. Вони працюють не лише в столиці, а й в області (а також у Вінниці та Львові).

Ціни. У Neoclean є два "тарифні плани" - "Стандарт" та "Premium". Останній застосовується для дорогих тканин, а також для додаткових послуг (наприклад, додаткового підсушування). Очищення сидіння стільця, відповідно, коштуватиме, 150 або 250 грн. Очищення великого кутового дивану (більше 3 м) - від 2 тис. або від 3 тис. грн.

Вжух - і чисто: ТОП-5 фірм, які зроблять вам хімчистку меблів в Києві, фото-3, Pixabay

Pixabay

Прибирання у них теж можна замовити.

Контакти: +38(096)0505350.

"Сервіс чистоти"

Ця фірма працює в столиці на німецькому та американському обладнанні. Компанія запевняє, що використовує засоби, безпечні для тварин, дітей та майбутніх матусь, гіпоалергенні та біорозкладні. Але якщо вам цього недостатньо, можна замовити чистку парою, тільки треба завчасно це уточнити. Очищення парою (до 140°) так само знищує плями, цвіль та паразитів і усуває неприємні запахи, зазначають фахівці компанії.

Ціни. Очищення диванної подушки коштуватиме 80 грн, подушки звичної, для сну - 120 грн. Приведення до ладу кутового дивану - тисячу гривень. Щодо килимів та ковроліну чи паласів - все залежить від довжини ворсу. І від розмірів, звісно. Звичний килим - 60 грн за кв.м.

Контакти: +38(095)8100505.

"Майстри чистоти"

Ці майстри працюють в Києві і використовують німецьку техніку та американську побутову хімію. Пропонується аквачистка, причому на сайті компанія вказує, скільки часу приблизно вона займе. Наприклад, для крісла потрібно 20 хвилин, а от для великого дивану - годину чи півтори.

Цікаво, що чистка узголов'я ліжка потребує більше часу, ніж чистка матрацу (годину та 40 хвилин, відповідно). Вочевидь, йдеться саме про чистку та висушування, після чого меблі ще кілька годин будуть трохи вологі.

Вжух - і чисто: ТОП-5 фірм, які зроблять вам хімчистку меблів в Києві, фото-4, Pixabay

Pixabay

Ціни. Подушками "Майстри чистоти" не займаються. Очищення м'якого сидіння стільця без спинки коштуватиме від 150 грн, очищення великого дивану - від 1-1,2 тис. грн. Компанія пропонує знижки для пенсіонерів, військовослужбовців і навіть іменинників, а також 10% знижки при вартості замовлення від 3 тис. грн.

Контакти: +38(067)3223054; +38(044)2321355.

City Clean

Спеціалісти City Clean працюють в Київській області та в Києві, приділяють особливу увагу Оболоні та Виноградарю. Також вони працюють в інших великих містах України.

Компанія підкреслює, що працює у свята та вихідні, а за потреби може навести у вас чистоту навіть вночі! Там не забувають про те, що діти - наше майбутнє, і тому пропонують чистку дитячих колясок, ліжечок та м'яких іграшок.

Вжух - і чисто: ТОП-5 фірм, які зроблять вам хімчистку меблів в Києві, фото-5, Pixabay

Pixabay

Ціни. Очищення пуфику коштуватиме десь від 150 грн. Щодо диванів, вартість складає 350-450 грн за одне посадкове місце (але чиститься, звісно, весь диван). Килими - від 120 грн за кв. м. Додаткова дезинфекція парою коштуватиме 20% від вартості замовлення, сушіння - 35% від вартості.

У City Clean можна замовити також "чоловіка на годину". Про що ви зараз подумали, ми не знаєм, але фірма має на увазі дрібний побутовий ремонт.

Контакти: +38(050)4657045; +38(063)7010954; +38(068)5428314.

Нагадаємо, раніше ми писали про клінінгові компанії Києва та області.

Досі не підписані на наш Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua"? Тоді скоріше долучайтесь та читайте, щоб завжди бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #Київщина #клінінг #хімчистка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...