• Головна
  • У Києві судитимуть чиновника РДА за розтрату коштів під час ремонту укриттів
21:50, 22 січня

У Києві судитимуть чиновника РДА за розтрату коштів під час ремонту укриттів

У Києві судитимуть чиновника РДА за розтрату коштів під час ремонту укриттів

До суду скеровано обвинувальний акт відносно начальника управління будівництва Святошинської районної державної адміністрації у справі розтрати бюджетних коштів під час ремонту укриттів у столиці.

Про це повідомила Київська міська прокуратура.

За даними слідства, у 2022 р. це управління уклало з приватною фірмою договір про ремонт укриттів. Начальник управління, знаючи, що обсяг та вартість будівельних робіт та матеріалів в актах завищені, підписав їх.

Також з'ясувалось, що роботи не були виконані в належному обсязі та належним чином. Зокрема, були використані неякісні легкозаймисті матеріали (і їхня вартість також була завищена).

У результаті держава отримала 684,56 тис. грн збитку.

Обвинувальній акт складено за фактом видачі завідомо неправдивих документів та розтрати бюджетних коштів у великих розмірах під час капітального ремонту (ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК). Санкція статті передбачає від п'яти до восьми років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади терміном до трьох років.

Нагадаємо, у Києві затримали лиходіїв, які крали кабелі з парку.

Хочете дізнаватись ще більше новин Києва, Київщини та України? Тоді хутчіш долучайтесь до нашого Telegram-каналу "Головні новини Києва – 44.ua".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#війна #укриття #прокуратура #Київ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...