• Головна
  • Посадовець КМДА розтратив близько 2 млн грн під видом закупівлі генераторів, – ФОТО
12:23, 19 січня

Посадовець КМДА розтратив близько 2 млн грн під видом закупівлі генераторів, – ФОТО

Посадовець КМДА розтратив близько 2 млн грн під видом закупівлі генераторів, – ФОТО

Столичні поліцейські скерували до суду обвинувальний акт відносно посадовця КМДА, який завдав збитків міському бюджету на закупівлі генераторів в укриття.

Про це повідомили в пресслужбі Поліції Києва.

Хочете дізнаватись ще більше новин Києва, Київщини та України? Тоді скоріше долучайтесь до нашого Telegram-каналу "Головні новини Києва – 44.ua" та читайте новини, щоб завжди бути в курсі всіх новин та нічого не пропустити.

У столиці судитимуть посадовця КМДА, який закупив генераторів за завищеними цінами

Нагадаємо, у червні 2023 року правоохоронці задокументували злочинну діяльність посадовця Київської міської державної адміністрації, а саме у зловживанні службовим становищем та розтраті майна.

В ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що посадовець уклав договір із підприємством про закупівлю генераторів електроживлення та автономних обігрівачів для забезпечення роботи пунктів обігріву у Києві за кошти з резервного фонду бюджету міста. Однак фактично розтратив кошти з місцевого бюджету на суму 1 829 166 гривень внаслідок закупівлі генераторів за завищеною ціною.

Слідчі повідомили посадовцю про підозру. Наразі поліцейські завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт до суду для розгляду справи по суті. Зловмиснику загрожує від семи до дванадцяти років позбавлення волі.

Також ми писали раніше про те, що організатор та чотири учасника злочинної групи шахрайським шляхом заволоділи будівлями та укриттями державного підприємства одного з Міністерств України. Тепер на них чекає суд.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #кримінал #правоохоронці #генератор #збитки #міський бюджет #посадовець
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...