• Головна
  • Заробляли до 100 мільйонів грн на рік: у Києві викрили наркоугруповання, – ФОТО, ВІДЕО
10:32, 12 січня

Заробляли до 100 мільйонів грн на рік: у Києві викрили наркоугруповання, – ФОТО, ВІДЕО

Заробляли до 100 мільйонів грн на рік: у Києві викрили наркоугруповання, – ФОТО, ВІДЕО

Правоохоронці Києва викрили та припинили діяльність угруповання, яке займалось розповсюдженням наркотиків. "Бізнес" приносив прибуток у 100 млн гривень на рік, а під час обшуків у них вилучили "товару" на понад 20 млн гривень.

Деталі розповіли в пресслужбі Поліції Києва.

Хочете дізнаватись ще більше новин Києва, Київщини та України? Тоді скоріше долучайтесь до нашого Telegram-каналу "Головні новини Києва – 44.ua".

У столиці викрили наркоугрупування

За даними правоохоронців, до складу угруповання входило дев’ять місцевих мешканців, віком від 27-ми до 52-ох років, а організував незаконний бізнес 35-річний киянин. Зловмисники "працювали" на території Києва та Київської області.

Організатор забезпечував постачання наркотиків і психотропів з-за кордону до України та адміністрував власний Telegram-канал, де пропонував "клієнтам" різні види заборонених речовин. За зберігання та фасування "товару" відповідав старший за віком чоловік, громадянин іноземної держави, а решта фігурантів забезпечували збут "товару", доставляючи замовлення покупцям за вказівкою лідера угруповання. Загалом, за наявною у правоохоронців інформацією, такий "бізнес" приносив їм близько 100 мільйонів гривень прибутку на рік, – розповіли в пресслужбі.

Під час обшуків в основних учасників наркоугруповання знайшли та вилучили розфасовані кокаїн, мефедрон, канабіс, майже дві тисячі електронних цигарок з екстрактом канабісу й близько півтори тисячі додаткових картриджів до них. Крім того, вилучено три пістолети з набоями, два мисливські карабіни, обладнання для майнингу криптовалюти, гроші та сім автомобілів. За попередніми підрахунками, вартість вилучених речовин за цінами "чорного" ринку складає понад 20 мільйонів гривень.

Зловмисникам загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, ми розповідали, що в Ірпені оголосили про підозру чотирьом чоловікам, які виготовляли та продавали психотропні речовини, а саме амфетамін.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #кримінал #наркотики #поліція #виготовлення #психотропи #обшуки #прокуратура
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...