• Головна
  • Скандального ексдепутата Київради судитимуть за самовільне будівництво на комунальній землі: про кого мова
17:15, 10 січня

Скандального ексдепутата Київради судитимуть за самовільне будівництво на комунальній землі: про кого мова

Скандального ексдепутата Київради судитимуть за самовільне будівництво на комунальній землі: про кого мова

Колишнього депутата Київради звинувачують у самовільному будівництві будівель на зайнятій земельній ділянці, підробці та використанні офіційного документу (ч. 3 ст. 197-1, ч.ч. 3, 4 ст. 358 КК України).

Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

Слідство встановило, що експосадовець не маючи жодних документів і рішень органів виконавчої влади самовільно захопив земельну ділянку в Дарницькому районі столиці.

Далі без дозвільних документів побудував та землі магазини з продуктами харчування та іншими товарами, після чого на підставі підроблених документів зареєстрував на них право власності.

“Земельна ділянка, на якій підозрюваний розмістив місця роздрібного продажу, перебуває у комунальній власності територіальної громади міста Києва. Площа самовільно збудованих будівель складає 858,8 кв. м”, - додали в покуратурі.

За скоєне чоловіку загрожує до 5 років позбавлення волі.

В прокуратурі не озвучили ім'я обвинуваченого, втім за повідомленнями ЗМІ, мова може йти про Сергія Котвицького. Нагадаємо, що раніше він фігурував довкола скандалу, коли біля столичної станції метро “Осокорки” збирались будувати ТРЦ.

Досі не підписані на наш Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua"? Тоді скоріше долучайтесь, щоб бути в курсі всіх подій.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Київ #новини. прокуратура
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...