• Головна
  • Помер народний артист України Віталій Білоножко
13:45, 9 січня

Помер народний артист України Віталій Білоножко

Помер народний артист України Віталій Білоножко

У вівторок, 9 січня, перестало битися серце народного артиста України, співака та засновника і організатора Міжнародного фестивалю родинної творчості "Мелодія двох сердець" Віталія Білоножко.

Йому було 70 років.

Трагічну новину повідомили на сторінці соціальної мережі Буринської міської ради. Причини його смерті поки не повідомляють.

Віталій Васильович Білоножко народився 11 червня 1953 року у селі Слобода. що на Сумщині. Співак випустив 6 компакт-дисків в Україні, США та Канаді, антологію власної творчості та 12 аудіокасет.

Разом з дружиною Світланою Білоножко був засновником популярного Міжнародного фестивалю родинної творчості «Мелодія двох сердець». На парламентських виборах 2019 року балотувався у народні депутати від партії «Сила і честь».

Був нагороджений Міжнародним орденом Миколи Чудотворця (1998) та «Президентською Нікою» (1997), є кавалером орденів Ярослава Мудрого V ступеня (2003)«За заслуги» ІІІ ступеня (2008)«За заслуги» ІІ ступеня (2013).

Досі не підписані на наш Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua"? Тоді хутчіш долучайтесь, щоб нічого не пропустити та завжди бути в курсі всіх подій.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини #Віталій Білоножко
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...