• Головна
  • У Києві розпочало роботу безкоштовне таксі: хто може ним користуватися
14:42, 7 січня

У Києві розпочало роботу безкоштовне таксі: хто може ним користуватися

У Києві розпочало роботу безкоштовне таксі: хто може ним користуватися

Ветерани і ветеранки, які обмежені у пересуванні, можуть замовити безкоштовне таксі для поїздок по Києву.

Про це повідомила Еліна Слободянюк.

Досі не підписані на наш Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua"? Тоді скоріше долучайтесь, щоб бути в курсі всіх подій Києва, столичного регіону та України.

Мета – забезпечити захисникам і захисницям можливість зручно та безпечно діставатись до медичних закладів, реабілітаційних центрів та інших місць, де вони отримують допомогу та підтримку. Перевезення здійснює автомобіль Volksvagen Caravella, що адаптований та обладнаний спецпідйомником для забезпечення входу та виходу для людей на візках. Авто має широкий та комфортний салон.

Щоб замовити поїздку, ветеран або його близька особа має залишити заявку. Замовлення у чат-бот: @golubi_miry_bot. Або за телефоном: (099)397-62-82.

Це, поки що, єдине авто пристосоване для комфортного перевезення хлопців на колісних кріслах. Замовляти поїздку варто заздалегідь. Ветеран, або його близька особа залишає заявку, і з ними зв’яжуться, щоб уточнити деталі поїздки, - йдеться в повідомленні.

Також ми розповідали раніше про те, що 2 січня під час ракетного обстрілу Києва ворожа російська ракета влучила в один із лікувальних закладів столиці. Там проходять реабілітацію поранені та травмовані захисники України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Новини Києва #новини #всі новини #таксі #військові #ветерани #замовлення
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...